Badeværelset -(Bathrooms)

Sorte badeværelser…mums!

Jeg er vild med sorte badeværelser. Det er en stigende tendens, at vi er begyndt at indrette os med sorte vægge, og nu også sorte badeværelser. Der findes et stort udvalg af sorte fliser. Store fliser, mosaik fliser, rektangulære fliser og kvadratiske fliser. Man kan få sorte fliser med perlemorsskær, matte fliser og sågar fliser med læderlook.

Jeg vil have nyt badeværelse lige nu, efter at have set disse smukke badeværelser, hvad med dig?

Sorte badeværelser...mums!

Det her er klart mit favorit. Det der 7 tal det gad man da godt eje og tjek toilettet det er som taget ud af Emil fra lønneberg og så lige piftet lidt op!
source: behance.net

 

Sorte badeværelser...mums!

Lækre fliser med slidt look og så de smukke gulvfliser som er mønstrede, et smukt miks.
Source: modeetmaison.blogspot.fr

Sorte badeværelser...mums!

Mosaikerne her har læderlook synes jeg. Flotte og dramatiske sammen med det fede badekar…I love it!
Source: Pinterest.com

Sorte badeværelser...mums!

Stramt og minimalistisk badeværelse. Have det været helt hvidt, så ville det være død kedeligt, men fordi det er sort bliver det lækkert og cool.
Source: compulsiveawesomeness.tumblr.com

Sorte badeværelser...mums!

Et meget stemningsfuldt badeværelse med mini galleri. Skønt rum, selv toiletpapiret er sort.
Source: bylittlewilma.blogspot.dk

 

I love black bathrooms. It is very popular at the moment that we create black bathrooms. Black is the new black!

Look at these beautiful and evocative bathrooms … it makes me want to create my own new black bathrooms, what about you?

 

 

 

Sorte badeværelser…mums!
Artikel
Sorte badeværelser…mums!
Beskrivelse
Jeg er vild med sorte badeværelser. Det er en stigende tendens, at vi er begyndt at indrette os med sorte vægge, og nu også sorte badeværelser. Der
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Sidse Østergaard
  februar 21, 2013 at 20:48

  Hmmm ja – hvorfor ikke – vi mangler som noget at det sidste, at vælge fliser til vores badeværelser i nyt hus… sort træhus – men lavpraktisk er det nok ikke godt mht. kalk – men flot ser det ud!

 • Reply
  Mia Luise
  februar 21, 2013 at 21:05

  Nej nej nej. Jeg hader mit sorte badeværelse og alt det kalk, der sætter sig igen og igen. Intet hjælper – ikke brun sæbe, nano-cover eller andet.

 • Reply
  Trine Schøler-Eriksen
  februar 22, 2013 at 02:21

  Jeg elsker også den sorte stil, men synes det er et stort skridt at skifte til sorte fliser, og især når jeg læser de andres kommentarer. Jeg har i stedet opnået lidt sort effekt ved at bruge sorte kurve med hvide håndklæder. Sorte lysestager, osv.
  Jeg bruger aldrig disse kommentar felter til at reklamere og Malene, det er ikke for at være uhøflig at jeg lige nævner det alligevel, men amtril.dk har nogle sorte håndlavede trækurve der passer flot til den sorte indretning.
  Du har sikkert mange gode tips i ærmet til tilbehør der ikke lige kræver sorte fliser, for det lyder godt nok til at være hårdt arbejde 🙂
  KH
  Trine

  • Reply
   Malene Møller Hansen/ Indretningsdesigner
   februar 22, 2013 at 09:39

   Hej Trine tak for din kommentar, og du er hjertens velkommen til at dele link, det skal du slet ikke undskylde. Jeg synes det er skønt at få link til sider jeg ikke kender og Boligcious handler om inspiration, og det er kun fedt når læserne også byder ind med kilder til inspiration (alt med måde, skal selvfølglig ikke spammes med link til diverse blogs og webshops):-) Jeg vil da med det samme tjekke amtril.dk ud.

   Kh. Malene

 • Reply
  Ole
  april 11, 2013 at 15:12

  Hej
  Vi kan kun give dig ret i at sort er ved at gøre sin entre i badeværelset.
  Vi sælger mere og mere sort sanitet både mat og blankt særligt til gæstetoilettet for man gerne vil give ens gæster en ekstra oplevelse.
  Skal du bruge sort sanitet, så kik forbi vores webshop eller ring.

  mvh

  Ole
  http://www.design4home.dk

  • Reply
   Malene Marie Møller
   april 12, 2013 at 07:29

   Hej Ole

   Det vil jeg da lige kigge nærmere på. Jeg har haft en del henvendelser der advarer mod kalk som jo bliver meget synlig på sorte badeværelser. Har i nogen gode tip vedr. dette som jeg kan give videre til mine læsere?

   Mvh. Malene

   • Reply
    Design4home.dk
    september 19, 2013 at 18:00

    Hej Malene
    Ja da kalk fra naturens hånd jo er lys/ hvidt så vil det alt anden lige kunne ses mere på en sort baggrund end på en hvid.
    Kalken efterlades af det vand der tørre væk, så den nemmeste måde er at have en klud eller lille håndklæde hængende alene til lige at køre over håndvasken efter brug så er der intet vand der efter lader kalk.

    PS Vil lige sige at det ikke er sådan at sort sanitet er særligt modtagelig for kalk, man har bare svært ved at se kalken på hvidt sanitet.
    Ja tænk hvis kalk havde været sort, havde vi så alle sammen sorte håndvaske? 🙂

Leave a Reply