DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Kunst

Road to woodstock

Det er sjovt som sort/hvid fotos af letpåklædte kvinder der, ryger faktisk er temmelig sexet ikk? Mænd synes de er voldsomt sexede og det kan jeg faktisk godt forstå – Rygning er jo så udskældt, det er forbudt og ukorrekt…. -måske er det derfor det er lidt frækt… altså fordi det er forbudt? Nå men Dagens Poster ‘Road to Woodstock’ er fotograferet af Guendalina Fiore og selvom jeg er ‘ikke-ryger’ (dog eks-ryger) så synes jeg dette print er så cool!

Du kan købe den her

3662657715682

Road to woodstock
Artikel
Road to woodstock
Beskrivelse
Det er sjovt som sort/hvid fotos af letpåklædte kvinder der, ryger faktisk er temmelig sexet ikk? Mænd synes de er voldsomt sexede og det kan jeg
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply