DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Når naturen bliver verdens navle

Plakaten ‘Kyst’ er fra Foto Factory’s smukke Föroyar-serie, der sætter fokus på Færøernes dramatiske og poetiske natur. Den har denne fine kontrast mellem den smådisede himmel og vel nærmest også hav, og så den store kantede og barske klippe. Billedet er fra øen Vágar, hvor der findes nogle af Færøernes stejleste kyster, der falder lodret mod havet. Jeg har aldrig selv været der, men jeg har stået på toppen at Mount Kenya og inde på indlandsisen, og det er nogle af de oplevelser, der har gjort mig ydmyg over for den storslåede natur. Sådan nogle oplevelser forærer mig en stilhed, der går helt ind i sjælen – og det mindes jeg så fint med denne plakat.

 

KYST - Foto Factory - plakat

 

Fotoet er taget af fotograf Martin Bay

Køb plakaten ‘Kyst’ her

Når naturen bliver verdens navle
Artikel
Når naturen bliver verdens navle
Beskrivelse
Plakaten 'Kyst' er fra Foto Factory's smukke Föroyar-serie, der sætter fokus på Færøernes dramatiske og poetiske natur. Den har denne fine kontrast mellem den
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply