BLANDEDE BOLCHER Mand til Mand

3 'MUST HAVES' Apps

I dag skal det handle om app’s. Jeg er godt klar over, at dette ikke er helt i tro mod bloggens klassiske indhold i boligregi, men nu skriver jeg alligevel, for jeg tror på, at du kan få glæde af disse tre geniale app’s.

Jeg har været igennem hundredevis af apps, men hvor mange er det egentlig, jeg bruger til daglig? Der er nice to have apps – dem du bruger engang i mellem – og så er der need to have app’s… Det er sidst nævnte, jeg har fundet tre stk. af til dig i dag.

Den første er til dig, som har lidt svært ved at komme ud af fjerene om søndagen – dig som egentlig hellere vil nyde morgenavisen med en kop kaffe, i stedet for at tage den løbetur, som du burde.

Appen hedder PACT – og som navnet antyder laver du med app’en en pagt aftal med dig selv. Det kunne være om, hvor meget du skal træne i løbet af ugen. Herefter stiller du et beløb på højkant f.eks. 5$ som du mister, hvis du springer træningen over. Gennemfører du derimod din træning, belønnes du med et lille beløb – det må da kunne få dig ud af fjerene.

3 'MUST HAVES' Apps3 'MUST HAVES' Apps


 

3 'MUST HAVES' Apps

MARCO POLO

Jeg har skrevet en del indlæg om smarte måde/steder man kan opbevare sin mobil, så man ikke forlægger den konstant. -NU, har jeg altså fundet den ultimative løsning anno 2015. Marco Polo app’en er perfekt, hvis du er typen, der render rundt efter din mobil i Tide og utide.  App’en kan finde din mobil på et splitsekund, ved at indspille en lyd/ -et ord, som du  så ”råber” – herefter svarer din mobil. Den virker også selvom din mobil er på lydløs.

3 'MUST HAVES' Apps   3 'MUST HAVES' Apps

30/30

Kender du det, når man mangler overblik over dagens gøremål? Med 30/30 får du efter min mening den bedste produktivitets app. Det som jeg synes er smart ved appen er, at man selv angiver hvor lang tid man vil arbejde på hver opgave. Herved tracker app’en, hvor lang tid du bruger på de forskellige opgaver i løbet af dagen og “advarer” dig, når det er tid til at gå videre til næste opgave – tjek den ud og se alle mulighederne.’

Rigtig god søndag!

 

3 'MUST HAVES' Apps

 

Billede kilde: http://thenextweb.com/lifehacks/2012/11/18/10-workflow-apps-to-enhance-your-productivity/

3 'MUST HAVES' Apps
Artikel
3 'MUST HAVES' Apps
Beskrivelse
I dag skal det handle om app's. Jeg er godt klar over, at dette ikke er helt i tro mod bloggens klassiske indhold i boligregi, men nu skriver jeg
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Trine
  februar 17, 2015 at 09:07

  Hej – syntes pact appen lyder smart. Har hentet den, den beder om kort informationer. Hvad skal de bruges til ?
  Trine

  • Reply
   Malene Marie Møller
   februar 17, 2015 at 14:43

   Hej Trine

   Det ved jeg faktisk ikke, må jeg indrømme.

   Kh Malene

Leave a Reply