Produkt og design (Interior design)

Finnsdottir og by nord

Vi er vilde med dem ikke sandt? Finnsdottir med sit finurlige design og by nord med deres stilsikre nordiske udtryk.

Jeg besøgte begge stande på Formland messen. Finnsdottir har fået lidt mere kant i den sorte serie med mat glasur. Bombastisk og råt, men stadig med masser af feminin udstråling. Messestanden var, som I nok kan regne ud helt fantastik. Her får i et par glimt (klik på billedet hvis du skal have alle detaljer med)

Finnsdottir og by nord

By nord’s stand var som et nordisk efterårs eventyr.  Jeg var så heldig at komme lige da der var lidt stille ved standen, og det var ellers en sjældenhed. Jeg fik talt med Hanne Berzant som er ejer og designeren bag hele kollektionen, og ikke nok med det, Hanne designer ALT grafisk i firmaet. Hun var utrolig sød og nærværende, og fortalte mig om nyhederne ved denne kollektion. Hanne har designet et lille stel til de små, og det er så fint. En tallerken og kop med det skønne pindsvin. Det er solidt lavet, og kan klare lidt af hvert og så er der virkelig tænkt brugervenlighed. Hanne fortalte mig, at tallerkenens form er designet ud fra egne erfaringer, nemlig med helt flad bund og lige kanter, så maden hurtigere bliver kølet ned. Det er design med omtanke – I love it!!!♥

Oplev noget af stemningen by nord’s der stand her:

Finnsdottir og by nord

Visiting the Danish brands ‘Finnsdottir’ and ‘by nord’ at Formland Fair 2012

We love them don’t you? ‘Finnsdottir’ with its quirky design and ‘by north’ with their stylish Nordic expression.

I visited both stands at the fair. Finnsdottir’s collection is a little more edgy, with their black series with matt glaze. Bombastic and raw but still with plenty of feminine radiance. Her booth was as as you may figure beautiful

By nord’s stand was like a Nordic autumn fairytale. I was lucky enough to visit just as there was a bit quiet at the stand and it was otherwise a rarity. I had spoken with Hanne Berzant who is the owner and designer of the entire collection, and not only that, Hanne handles all graphic design in the firm. She was incredibly sweet and attentive, and told me about the news of this collection. She has designed a small porcelain plate and cup, and it is so cute with a little hedgehog. It is solidly made. Hanne told me that the form of the plate is designed from personal experience, ie with completely flat bottom and straight borders, so the food quickly becomes cooled. That’s design with care – I love it! ♥

Finnsdottir og by nord
Artikel
Finnsdottir og by nord
Beskrivelse
Vi er vilde med dem ikke sandt? Finnsdottir med sit finurlige design og by nord med deres stilsikre nordiske udtryk. Jeg besøgte begge stande på Formland messen. Finnsdottir har
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply