Gaveidéer (Gift ideas) Jul (X-mas) Produkt og design (Interior design)

Adventskalender her på boligcious i december

December banker nænsomt på døre, og jeg arbejder hårdt jeg på at lave en adventskalender til jer. For at deltage skal man ”like” Boligcious’ facebookside: klik her, -eller i FB boksen til højre på siden her.

Jeg er stolt over at kunne fortælle jer, at fermLIVING, Superlove, Minimums, Fenomen og Normann Copenhagen har sagt ja til at sponsorere gaver til jer.

Boligcious er kun 3 måneder gammel, men med et besøgstal på over 18.000 synes jeg godt, at jeg kunne tillade mig at kontakte nogle af mine favorit brands og favorit webshops, og det har givet pote:-) Tak til dem og tak til jer læsere, håber at I bliver hængende, det bliver en FEST!

Som tak til mine sponsorere kommer her et par tips til ønskesedlen, fra hver af de skønne sponsorere (dette er ikke ting I kan vinde, dem viser jeg når vi nærmer os)

Adventskalender her på boligcious i december

Bogstaverne og den skønne krukke med trælåget er fra superlove.dk  –  Den smukke uro og lysestagen i træ er selvfølgelig fra fermLIVING  –  kloakdækslet er en cool og rå dørmåtte, kan købes hos Fenomen.dk, det kan det fede vægur også – Mormor viskestykker som service er et genialt design fra Normann Copenhagen, Den smukke glas karaffel hedder Motion, og jeg er vild med dens smukke organiske former, Motion er en nyhed fra Normann Copenhagen (og jeg kan godt røbe at der er to stk.i adventskalenderen) –  Skøn træbøjle med en udskåret ugle til de små og den nuttede lille sparegris er fra Minimums.dkAdventskalender her på boligcious i december
Artikel
Adventskalender her på boligcious i december
Beskrivelse
December banker nænsomt på døre, og jeg arbejder hårdt jeg på at lave en adventskalender til jer. For at deltage skal man ''like'' Boligcious' facebookside: klik her, -
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply