DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) TIL VÆGGEN (Walls)

Her er din nye kunstvæg

Jeg får ofte forspørgsler omkring, hvordan man laver den perfekte billedvæg, samt ønsker fra jer om udkast til, hvordan sådan en væg kunne se ud. Jeg vil starte med at understrege, at den perfekte billedvæg findes ikke, præcis som der heller ikke findes et perfekt kunstværk – DU afgør om det er perfekt for DIG! DU bor og trives i dit hjem hver dag, og hvis det spiller for dig, så er det perfekt – giver det mening?

Vi har dog alligevel taget udfordringen op! Vi har prøvet at komponere en flot og harmonisk billedvæg til dig. Vi har gjort det let for dig – ALLE disse plakater kan nemlig købes samme sted, så væggen her, er altså lige til at kopiere/”komme i kurv” direkte via Designfund.dk om du vil.

Kør musen over billedet for mere info eller tjek linket her for at se hele Designfund.dks samling

[iframe src=”http://weownit.tlabs.se/embedd/53148c70666b1bb14e8e3754″ width=”100%” height=”100%” style=”position:absolute; top:0px; left;0px”]

Ps. sofaen er designet af Charlotte Høncke til Bolia.

Artikel
Her er din nye kunstvæg
Beskrivelse
Jeg får ofte forspørgsler omkring, hvordan man laver den perfekte billedvæg, samt ønsker fra jer om udkast til, hvordan sådan en væg kunne se ud
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply