Belysning (Lighting)

Ekstra Konkurrence – Vind en lampe fra Base 212

Det er onsdag og jeg er allerede i fredagshumør. Jeg har d.d. over 23.000 views på min blog på blot tre en halv måned og det skal fejres. I fortjener en ekstra konkurrence.

Base212 har sponsoreret denne fede lampe designet af Superliving, til en værdi af 399 kr. (H: 25cm Ø: 19cm, Incl. 2,5 mtr. transparent ledning & porcelænsfatning.) Du må selv vælge hvilken farve du vil have, hvis du vinder. Jeg kan personligt finde mange steder den lampe kunne hænge hos mig.

For at deltage skal du ‘tagge’ eller ‘dele’ billedet herunder på vores facebook side. Base212 vil også meget gerne have jer til at ‘like’ deres facebook side,og derfor er det et must, at I smutter forbi her og klikker like, hvis i skal deltage. Betragt det som en win win deal:-) Det er da fair ikk? OG, Base212 har også gang i julekonkurrencer, hvor du kan vinde fine præmier!

Her kommer den fede præmie, skynd jer og deltag, konkurrencen slutter fredag kl. 18.00

 

Ekstra Konkurrence - Vind en lampe fra Base 212

 

Ekstra Konkurrence – Vind en lampe fra Base 212
Artikel
Ekstra Konkurrence – Vind en lampe fra Base 212
Beskrivelse
Det er onsdag og jeg er allerede i fredagshumør. Jeg har d.d. over 23.000 views på min blog på blot tre en halv måned og det
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply