BLANDEDE BOLCHER

Har du Danmarks skønneste hjem?

DR1 søger lige nu deltagere til et helt nyt boligprogram: ‘Danmarks skønneste hjem’. I alt 10 programmer hvor 3 dommere skal besøge danskernes hjem . Alle regioner er repræsenteret fra Nordjylland til Sønderjylland og fra Fyn til København. I hvert af de 9 programmer besøger DR1’s dommere 3 boliger fra en ny region og her er der en der går videre hver gang.

Der lægges vægt på original og personlig indretning og i det 10’ende program, kåres vinderen af ‘Danmarks skønneste. Vinderen kan ikke alene prale med at have Danmarks skønneste hjem, men kan også glæde sig over en præmie på 100.000 kr.

Læs mere om hvordan du deltager her: dr.dk/hjem

Har du Danmarks skønneste hjem?

Photo: Trendy.com
Har du Danmarks skønneste hjem?
Artikel
Har du Danmarks skønneste hjem?
Beskrivelse
DR1 søger lige nu deltagere til et helt nyt boligprogram: 'Danmarks skønneste hjem'. I alt 10 programmer hvor 3 dommere skal besøge danskernes hjem . Alle regioner er
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply