Belysning (Lighting) Soveværelse (Bedroom)

Tjek de nye lamper – projekt: renovering af soveværelse #1

Jeg er ved at lave nyt soveværelse. Der står lige nu 10 IKEA kommoder i min stue og venter på at blive samlet. Jeg skal bygge en seng ud af dem.

Planen er, at vi skal have tømt vores soveværelse for møbler, der skal kun stå en seng (måske et natbord… ). Vores soveværelse er ikke særlig stort og der kommer ikke meget lys ind. Samtidig er vi udfordret af en meget stor skråvæg, det er svært at indrette. Selvom der kun står en kommode, et par skamler og et natbord, virker værelset så proppet at vi ikke kan holde det ud. Derfor skal ALT ud. I skal nok se billeder når det er færdigt, det lover jeg.

Pt har vi et farvrigt soveværelse, og selvom jeg elsker farver, bliver det ikke et nyt farverigt soveværelse. Det skal være et roligt og svalende rum, uden forstyrrelser og helt minimalistisk (så må vi se hvor længe det holder)

Forleden købte jeg et par ret cool lamper i IKEA, som skal være sengelamper. De er grafiske og designer lækre i udtrykket. Det er LED og de har op til 20.000 timers brændetid!

Jeg fandt et billede med lampen i hvid, vi har dog købt den i sort. Hvad synes du?

Tjek de nye lamper - projekt: renovering af soveværelse #1Det er svært at vælge lamper, der er så mange fede og smukke lamper. Jeg har længe været forelsker i AJ væglampe(3) og Lampe La Grass (2), og ville gerne have dem hængende i soveværelset, eller en af mine andre drømmelamper herunder. Desværre havde jeg ikke råd i denne omgang, så det må vente. Alternativet fra IKEA til 379 kr. er bestemt ikke dumt så jeg er glad og tilfreds.

 

Drømmelamperne:

 

Tjek de nye lamper - projekt: renovering af soveværelse #1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. FLOSS 265 vildt flot og elegant. Pris: 5.500kr. – 2. Lampe La Grass har mange smukke væglamper, denne er storfed! Modellen her hedder: DCW Paris model 214 og koster 4.150 kr. – 3. Lækker lampe med kobberdetalje, som helt sikkert giver et smukt lys. Fra House Doctor til 1100 kr. – 4. AJ væglampe 3.695 kr. denne har længe været min favorit. De af jer som følger mig på Instagram og Facebook har set min efterligning af AJ lavet i Washitape:-) – 5. uhhhhh denne her frækkert er altså også velkommen, elsker formen og farven! Det er både en bordlampe og en væglampe. Den er fra Diesel og hedder Duii, pris 1944 kr.

 

English

I’m about to renovate the bedroom. All furniture must be removed, we just want our bed in the room and nothing more. We have a very small bedroom with sloping walls, and the room can quickly feel crammed. Right now it’s very colorful and although I love colors, the room is going to be without color, kept in gray and white. I need a quiet room with no distractions.
I have just bought lamps from IKEA. I found this cool lamp for only 379 DKK. It’s LED so it can burn for 20,000 hours, cool right?

Actually I dreamed of cool designer lamps, but I can’t afford it right now. (see picture 2). The IKEA lamp is a good alternative while i’m waiting for my dreamlamp:-)

 

Tjek de nye lamper – projekt: renovering af soveværelse #1
Artikel
Tjek de nye lamper – projekt: renovering af soveværelse #1
Beskrivelse
Jeg er ved at lave nyt soveværelse. Der står lige nu 10 IKEA kommoder i min stue og venter på at blive samlet. Jeg skal bygge en seng
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

5 Comments

Leave a Reply