Belysning (Lighting) Boligtekstil (Textiles for the home) Produkt og design (Interior design) Soveværelse (Bedroom) Stue (Livingroom) Uncategorized

Hr og Fru Danmark, uldne lamper og elektronik

 

Hr og Fru Danmark, uldne lamper og elektronik

Vi har indgået et samarbejde med danske Linedyr – Vi har lånt nogle produkter af Linedyr og prøvet at mikse dem i vores egne omgivelser for at op nå forskellige udtryk og look.

Linedyrs design er al sammen i strik. Strik med grafisk print, skæve udtryk og skønne mønstre. Hr & Fru Danmark puderne er sjove og utraditionelle. Mikses de med i neutrale omgivelser og nedtonede farver, design og stramme linjer, vil det være en perfekt måde at skabe en god balance og undgå en al for højtidelig stemning. Puderne giver et smil på læben, de er skøre, men de er samtidig holdt i en farveskala og formgivning, der gør dem cool og mulige at matche i et minimalistisk hjem og dermed skabe lidt kant.

Hr og Fru Danmark, uldne lamper og elektronik

Puderne er i Uld – du kan købe dem hos Nordkraft. Du kan købe dem hver for sig til 600 kr., men nænner du ikke en skilsmisse mellem Hr og Fru Danmark kan begge erhverves for 1.000 kr. ( Jeg synes det er en perfekt bryllupsgave ).

Hr og Fru Danmark, uldne lamper og elektronik

Du kan også anvende Hr & Fru Danmark som hynder på en bænk eller i spisebordstolene – de ville give god humor og kant til bl.a. Eames stolene – Just saying!

Hr og Fru Danmark, uldne lamper og elektronik

Sokkelampen

En ulden sag – en sokkelampe, det lyder spøjst og måske ikke særlig kønt, men den ER køn og spøjs, men også skøn, godt tænkt og innovativ. Som ekstra plus giver lampen en varm og hyggelig belysning.

Jeg udfordrede lampens finurlige design ved at placere den i mit soveværelse, blandt smukt klassisk designtapet fra By Lassen og et kunstprint der skaber opmærksomhed. I disse omgivelser bliver lampen elegant, den er ikke finurlig længere, den rolle påtager billedet på væggen sig, og det giver plads til, at lampen får en højere status. Det er ikke fordi jeg ikke kan lide at lampen er finurlig, det synes jeg er skønt, men det er sjovt at udfordre design.

 

Hr og Fru Danmark, uldne lamper og elektronik
Hr og Fru Danmark, uldne lamper og elektronik

Lampens ledning er dækket af uld, det er en ret cool detalje – For enden af ledningen sidder et alm. stik, så lampen også kan bruges på gulvet. Jeg viklede ledningen om min gardinstang og det fungerer så fint.

Jeg må tilstå, at jeg får meget svært ved at pakke denne lampe ned og sende den tilbage – Den passer SÅ godt ind i mit soveværelse og den er SÅ hyggelig!Hr og Fru Danmark, uldne lamper og elektronik

Hr og Fru Danmark, uldne lamper og elektronik

Sokkelampen fås i flere varianter – både i striber og med bl.a. neondetaljer. Her har jeg haft en stribet lampe med på mit kontor, hvor indretningen er en anden og lampen bliver udfordret i et mere “larmende” miljø. Med kontraster i form af et marrokansk tæppe, grafisk print og vintage loppefund, fungerer lampen fint synes jeg. Sokkelampen kan købes hos Decorateshop klik her

 

Elektronik i strik

Denne skønne strikkede sag beskytter Ipad’en så fint. Min søn får svært ved at give slip på dette Ipad-sleeve med de skønne printede spøgelser, som trækker referencer til 80’ernes Pac Man computerspil.

Det fine ved dette design er, at selvom det er små skægge spøgelser, så henvender det sig både til voksne og børn, det er nemlig stilfuldt, lækkert i kvaliteten og det bliver ikke for barnligt!

Det koster 249 kr. og fås i mange varianter, se dem hos Walnut Street, de kan også oplyse dig om forhandler

 

Hr og Fru Danmark, uldne lamper og elektronik

 

Hr og Fru Danmark, uldne lamper og elektronik

 

Hr og Fru Danmark, uldne lamper og elektronik
Artikel
Hr og Fru Danmark, uldne lamper og elektronik
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Rebecca Nielsen
  september 28, 2014 at 10:33

  Sikke nogle fede og finurlige decor-items! Jeg er personligt vild med at tilføre noget humor til hjemmet – hvem siger at det hele skal være så seriøst? Jeg synes virkeligt også, du har fået integreret de lidt skøre genstande fint i din bolig! Især lampen ser virkeligt elegant ud sammen med tapetet!

  • Reply
   Malene Marie Møller
   september 28, 2014 at 14:19

   Hej Rebecca, hvor er jeg glad for din kommentar, det bliver SÅÅÅ svært at sige farvel til den lampe, tror jeg må ende med at købe den:-) Jeg er helt enig, et hjem må gerne have kant og humor, det gør det mere personligt:-)

   Kh. Malene

Leave a Reply