BLANDEDE BOLCHER

Hvad rør mig…..

det gør sådan en sag her…..

Musikken er af Mads Langer, og den lille skønne knægt, som optræder sammen med Daniel Agger, er ham, der startede hele dette charity projekt.

Drengen hedder William, og for et par år siden boede han i Spanien, hvor han gik i skole. En dag i undervisningen lærte han, hvordan børn i Afrika sulter og man derfor ikke bør smide mad ud. William kom hjem fra skole, og spurgte sin far om, hvorfor de ikke fyldte deres bil op med mad, og kørte til Afrika, og gav det til de sultne børn. Williams far Janus, blev naturligvis rørt over hans søns forslag, og i flere dage plagede William om hvordan de kunne hjælpe.
Det satte hele denne kampagne i gang. Janus udvikler anitvirus programmer, og har udviklet et af verdens bedste programmer. Programmet Charity Antivirus kan du downloade kvit og frit, men du kan også vælge at betale for det, og AL overskud går til de sultne børn i Afrika!

Jeg er blevet spurgt, om jeg vil være ambassadør på dette projekt, og SELVFØLGLELIG vil jeg det. Det er derfor, at du i dag i stedet for et indlæg om interiør og design møder dette indlæg. Jeg har 4500-5000 besøgende hver dag på min blog, og i dag har jeg valgt at bruge min tid på dette, det håber jeg, er helt i orden med dig.

Du kan læse mere om Charity Antivirus her og støtte op om William og Janus’ hjertesag her:

http://www.charityantivirus.com/da/home

Tak for din tid ♥

Kærligst

Malene Marie Møller

Artikel
Hvad rør mig…..
Beskrivelse
det gør sådan en sag her..... Musikken er af Mads Langer, og den lille skønne knægt, som optræder sammen med Daniel Agger, er ham, der
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply