Produkt og design (Interior design) RUM OG INDRETNING

If you got it, flaunt it!

Sposoreret indlæg – styling, foto og ord af Malene Marie Møller, frit for leveren

Vi har stort set alle sammen minimum et TV i vores hjem ikk? At indrette med et TV har alle dage været lidt af en udfordring, –de er bare ret så dominerende, og man kan jo ligesom ikke bare gemme det væk vel? TV’et kræver en ret central plads i stuen.

–Så vi står altså med den her udfordring med at få TV’et til at blende ind med resten af indretningen, det er som det er, så vi kan lige så godt arbejde med det. Det fede er, at der rent faktisk er producenter derude, som fra starten af deres virke har arbejdet drøn hårdt på at designe TV, der er flotte og lækre… måske man ligefrem kan kalde dem smukke? – Bang & Olufsen står øverst i min bog, når det gælder design af flotte TV – TV som man faktisk helt får lyst til at flashe lidt – Det fede er, at B&O (Bang & Olufsen) er fuldstændig kompromisløse, når det gælder design, kvalitet, lyd og billede så man ved, at man er i gode hænder, når man byder velkommen til et B&O produkt i sit hjem. Før i tiden var B&O produkter noget til overklassen, det kostede en del. B&O har arbejdet på at gøre priserne lavere uden at gå på kompromis, således at flere kan nyde suveræn lyd, flot billede, høj kvalitet pakket ind i det lækreste design!

bogo-tv-television-bangogolufsen

Sammen med B&O vil jeg gerne vise dig, hvor let og fleksibelt det er at indrette sig med Beovision Horizon TV og den nye BeoSound 1 trådløse højtaler. Jeg har lånt begge dele med hjem, og har prøvet at skabe et par miljøer som jeg synes fungerer lækkert sammen med TV og højtaler.

television-bogo-bangogolufsen

Beovision Horizon TV

Skærm og rammen omkring TV’et er elegant og strømlinet, det føltes lidt som at trække et kunstværk op af kassen, og jeg tror måske også det lidt er tænkt sådan – Stativet, som man kan købe til (se billede) ligner lidt et staffeli og det giver egentlig ret god mening i mit univers – ‘If you got it, flaunt it’ – Når du har så lækkert et TV, så kan du lige så godt vise det frem og gøre det til en del af indretningen ikk? dsc05949

Skab et lækkert miljø omkring TV’et, på den måde bliver det en del af indretningen. Personligt bryder jeg mig ikke om at stille et TV i rummet uden nogen form for miljø omkring, det bliver for koldt til mig. Jeg synes det er ret let at indrette med Beovision Horizon TV – det er simpelthent så flot! Hvis det nu var mit eget TV det her, så ville jeg måske prøve at se, hvordan det ville fungere på væggen blandt alle mine kunstprint. Jeg tænker, at det kunne være ret cool!

Beovision Horizon TV koster 23.495 kr. for et 40″ og 33.995 kr. for et 48″

dsc05956

BeoSound 1

Beosound 1 er en cylinderformet højtaler med en suveræn kraft (lyd) – Den er trådløs kan tages med rundt i hele huset og med ud på altanen eller i haven. Den spiller 360 grader rundt i lokalet, og så har den den der lækre tyngde som B&O er så kendte for. En stilren, diskret højtaler, som kan integreres godt ind alle steder i dit hjem.

beosound1_bogo_danishdesign-boligcious

BeoSound 1 er smuk alene og kan placeres alle vegne. Jeg syntes først den var ret maskulin, men den passer faktisk rigtig godt ind i mit hjem. Der er ingen knapper, man drejer på toppen, hvis man vil skrue op og ned og selv den lille berøring er en fornøjelse, fordi man virkelig mærker, at det er kram man har med at gøre.

BeoSound 1 koster 9.995 kr.

beosound1_boligcious_sound_bo

Igen vil jeg opfordre til, at man prøver at integrerer disse produkter som en del af indretningen.
Her er BeoSound 1 placeret i et stilleben på min reol i stuen. beosound1_boligcious-bo

… og her er den kommet op i mit soveværelse i lidt mere feminine omgivelser, det giver en god kontrast til det maskuline design.

Find din B&O butik her

If you got it, flaunt it!
Artikel
If you got it, flaunt it!
Beskrivelse
Sposoreret indlæg - styling, foto og ord af Malene Marie Møller, frit for leveren Vi har stort set alle sammen minimum et TV i vores hjem ikk? At indrette
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply