Produkt og design (Interior design) UDENDØRS

Hotte fuglehuse og foderbræt

De næste par uger bringer jeg sommeren lidt tættere på jer allesammen. Jeg tror nemlig, at I har det ligesom jeg, og hungrer efter bare et lille glimt sommerens lune. Det blæser, regner og er så koldt, at man ikke fatter, at vi er halvvejs igennem foråret allerede.

Vi er alle TOP parate til sommeren, eller er vi? På denne tid af året har jeg som regel ryddet haven, plantet lidt potter og fjernet vinterens hærgeren, men jeg må indrømme, at i år har jeg ikke gjort nogle af delene endnu. Hvorfor? -jeg er ikke rigtig i humør til det, når vejret er som det er, men det skal der laves om på. For jeg ved jo, at lige så snart der står lidt krukker med friske blomster, når haven er ryddet for blade og visne grene og når fuglene kommer på besøg, så bliver humøret jo lidt bedre.

Fuglene er begyndt at kigge efter egnede reddekasser, og derfor bringer jeg i dag lidt inspiration til reddekasser og foderbræt, til have og altan. Man kan i virkeligheden også benytte fuglehuse og de fine foderbræt (særlig kuplerne) indendørs til pynt.

Hotte fuglehuse og foderbræt

Geo Birdhouse fra Areaware er med sin smukke form et rigtig fint element i haven, på altanen eller i indretningen. Reddekassen eller kuglen er egnet til mindre fugle og materialet er porcelæn. Kan købes hos Designdelicatessen.

 

Hotte fuglehuse og foderbræt

Små runde fyrtårnslignende foderautomater fra Pindhus. Gad vide om man kan smutte et fyrfadslys ind i dem? Så ville det også være nogle fine lanterner.

 

Hotte fuglehuse og foderbræt

Retro campingvogn til de retrotjekkede fugle. Dette er rent faktisk et fuglehus, og selvom det ville være et fint indslag i haven, ville jeg nok hænge det indendørs som en del af indretningen, fordi det er SÅ cool. Desværre koster det en formue (350 pund). Campingvognen kan købes hos Culture Label hvis du har råd:-)

Hotte fuglehuse og foderbræt

Strømlinet og designerlækkert foderbræt fra Casanova Furnitures. Lige nu er der 20% rabat på foderbrættet som er designet af Stina Sandwall for SMD Design. Fås også i rødt og hvidt.

Hotte fuglehuse og foderbræt

Lidt i samme stil kommer her et foderbræt til at hænge i træet. Kan købes hos Moods.dk. Foderbrættet kan monteres på en stolpe og det fås også i hvidt.

 

Hotte fuglehuse og foderbræt

Klassisk træfuglehus. Rigtig romantisk, også indendørs. Fuglehuset er fra Pindhus.dk og her kan du finde mange forskellige søde træhuse til alle havens fugle.

 

Hotte fuglehuse og foderbræt

Mr. Birdee hedder dette smukke fuglehus i træ. der findes naturligvis også en Mrs. Birdee, som har en lidt større åbning og er til de lidt større fugle. Fuglehuset er fra Culture Label

Hotte fuglehuse og foderbræt

Foderautomat med sugekopper til at sætte på ruden. Her behøver du hverken have eller altan, da automaten sider direkte på ruden. Jeg forstille mig, at det er lidt hyggeligt, at man kan iagttage fuglene på så tæt hold. Kan købes hos Pindhus.dk

Hotte fuglehuse og foderbræt
Artikel
Hotte fuglehuse og foderbræt
Beskrivelse
De næste par uger bringer jeg sommeren lidt tættere på jer allesammen. Jeg tror nemlig, at I har det ligesom jeg, og hungrer efter bare et lille glimt
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply