Produkt og design (Interior design) Stue (Livingroom) Uncategorized

Ny sofa?

Indlægget er lavet i samarbejde  med Boshop.dk-ord, meninger og udvalg er valgt med omhu af mig.

Det er næsten pinligt for mig at skrive det her…. Jeg drømmer stadig om ny sofa, og det er en klagesang i har hørt i en del år fra mig ikke sandt?
Ganske kort til dig, som ikke har hørt min klagesang (hvor har du været?:-) – Jeg har en fin og udemærket sofa – En flyder som vi elsker at slænge os i. Den fejler ingenting, bortset fra, at den er forkert i farven – Ja jeg begik en fejlvurdering, da jeg højgravid, en anelse utålmodig og meget træt, til sidst gav efter for sælgerens insisteren på, at det stof han foreslog VAR gråt og ikke sort. Da sofaen ankom 6 uger efter, og jeg havde født og derfor var normalt fattet, modtog jeg min “ikke-grå” sofa – Det var virkelig svært at bevare roen! Den VAR jo SORT som jeg havde insisteret på den ulidelige dag. Nå, men det var ligesom lidt for sent, og vi havde ventet i 6 uger, og vi havde ingen sofa og stod med en nyfødt baby – Der var vigtigere ting i livet.

Så nu har du forhistorien. Et par gange om året de sidste 5 år, har jeg fået et “Jeg-vil-have-ny-sofa-flip” – Jeg tjekker jævnligt Boshop, som jeg de sidste år har haft et godt samarbejde med, og som har et stort og lækkert udvalg af sofaer. Jeg har tre favoritter fra Boshop som jeg seriøst overvejer.

Ny sofa?

Molito stofsofa fra Indomo er en kubistisk modulsofa. Det fede ved modulsofaer er, at du kan skabe en sofa, der 100% opfylder dine behov og muligheder. Denne er robust og stilren, hvilket gør den tidløs. Med denne sofa, kan jeg blot skifte sofapuder, når jeg trænger til et andet look.

Jeg er 100% til en stor flyder, også selvom boligmoden peger på små topersoners sofaer fra store danske designere. De er også smukke, men helt ærlig, vi er en familie på 4,og jeg elsker at ligge i arm med mine unger.

Ny sofa?

Cartago stofsofa fra Funinova er en meget fleksibel sofa. Udtrykket er igen robust og enkelt. Jeg fortrækker sofaer uden høje ben, og denne ligger tilpas tæt på gulvet til mig.

Ny sofa?

Den her detaljer med afsætningsplads er jeg ret lun på

Ny sofa?

samme sofa – ny farve og ret cool opsætning. Denne model har mange mange muligheder.

Hvis jeg havde en kæmpe stue, ville jeg have en kæmpe sofa. Sofaen er for vores familie, kernen af stuen. Det bedste jeg ved er, når vi alle ligge flettet sammen og ser en god film, eller når alle ligger i sofaen med hver deres agenda. En leger med lego på sofaryggen, en anden ser håndboldkamp, en tredje læser bog osv.

Min sidste favorit fra Boshop.dk er denne nye sofa Kingston. – Den er jeg ret tændt på. Sofaen er en ultimativ flyder og den er så ny, at den ikke er kommet på Boshop.dk endnu.

Ny sofa?

Igen falder mit valg på en sofa uden høje ben – En lækker loungesofa med masser af muligheder. Det her er en ultimativ flyder, og med en siddedybde på 84 cm. er der plads til at tumle, tage en lur og ligge på langs arm i arm.

Ny sofa?

Nu er det sådan, at jeg pt drømmer om en blå velour sofa. Jeg ringede til Boshop og fortalte om mit ønske, og det er faktisk muligt at vælge, velour stof på nogle af modellerne – Med den oplysning rykkede jeg lidt tættere på drømmen om min blå velour-flyder! Den skal nok komme en dag.


Nok nok om mig


Nå, nok om mig og mine ønsker. Måske leder du også efter ny sofa, og måske er du ikke til en flyder og lave sofaer? Måske er du til den mindre sofa med ben? Derfor får du lige en håndfuld fra Boshop.dk’s store sortiment.

Ny sofa?

Combine – en skulpturel sofa på flotte høje træben. Meget enkel med et maskulint udtryk. Højde: 68 cm – Sædehøjde: 41 cm Dybde 95 / 105 cm – Sædedybde: 65 cm

Ny sofa?

Ny sofa?

Combine fås også som hjørnesofa med åben ende – og i flere farver

Ny sofa?

Ny sofa?

Match XL – Endnu en flyder med masser af muligheder. Hvis du ikke er frisk på en gul sofa, findes der jo et kæmpe udvalg af tekstiler og farver. Højde: 70 cm – Sædehøjde: 40 cm Dybde: 100 cm – Sædedybde: 72 cm

Ny sofa?

 

Ny sofa?

2-personers sofa (kan også fås som hjørnesofa). Let i udtrykket med de spinkle ben, men stadig med et blødt og indbydende udseende. Sofaen hedder Living Deluxe – Sædehøjde: 43 cm – Sædedybde: 54 / 60* cm

 

Ny sofa?

Segment – En sofa med attitude og skulpturelle former. Segment passer perfekt ind i det minimalitiske hjem. Højde: 70 cm – Sædehøjde: 36 cm Dybde 92 cm – Sædedybde: 68 cm – Stellet kan du vælge i 7 forskellige farver.

Besøg selv Boshop.dk og se det store udvalg og de mange muligheder for tekstil og farveønske – boshop.dk


Indlægget er lavet i samarbejde  med Boshop.dk-ord, meninger og udvalg er valgt med omhu af mig.

 

 

 

Ny sofa?
Artikel
Ny sofa?
Beskrivelse
Indlægget er lavet i samarbejde  med Boshop.dk-ord, meninger og udvalg er valgt med omhu af mig. Det er næsten pinligt for mig at skrive det her
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply