Ikke-kategoriseret

Verdens sejeste designbrand

Indlægget er en del at min mange årige samarbejde med Auping.
Det er skrevet på eget initiativ ud fra mine egne oplevelser og holdninger

Auping – Auping er set med mine øjne den sejeste designvirksomhed i verden! Jeg har arbejdet sammen med Auping 2-3 år nu, og det har givet mig et dybt indtryk af en virksomhed, der er så innovativ og handler med så stort et hjerte og en dyb omsorg for den planet vi bor på. Det lyder dybt, og det er det også.

IMG_6145

Auping Essential seng med betrukket hovedgærde. Sengetæppet er også fra Auping og naturligvis bæredygtigt!

Aupings produkter er 100% bæredygtige, ja jeg ved godt, at det er der mange virksomheder der kan prale af, men Auping er også 100% bæredygtig i produktionsledet. Jeg besøgte deres fabrik sidste år. Fabrikken ligger i Holland og jeg fik en rundtur og mødte direktøren. Jeg var virkelig imponeret over hvor mange resourcer der bliver brugt på at innovere mod en 100% grøn fabrik. Direktøren fortalte, at de stort set er ligeglade med hvad det koster dem, de VIL tage ansvar og kunne se sig selv i øjnene.

Hele produktionen er for teknisk til at gå i dybden med og det er nok ikke så interessant for dig at læse om, men alt tæller på fabrikken, også de små ting. Bæredygtighed handler nemlig ikke kun om ikke at forurene, det handler også om omsorg for sine medarbejdere osv. F.eks. er der indlagt varme i alle gulve på fabrikken, for at skåne medarbejderne. Man ved nemlig, at opvarmede gulve kan forhindre dårlig ryg og ben. Varmen på fabrikken skabes via den energi som fabrikkens maskiner generere. Når man vasker hænder og skyller ud i toilettet, så gør man det i regnvejrsvand samlet i beholdere, der står placeret på taget. Alt er gennemtænkt. Der føres ikke lager, så der er intet spild, alt bliver genbrugt. Når du står i DK og bestiller en Auping seng, så tændes en lampe på fabrikken (jeg så det selv) med din ordre og sengen laves med det samme. Alle senge er lavet uden giftige materialer, lim og maling. Sengene bliver genbrugt, Auping har nemlig en politik om, at når man køber en Auping seng, så tager de din gamle Auping seng med tilbage på fabrikken og genbruger den. Jeg kan faktisk blive ved med sådanne historier, jeg synes saft susme de gør det godt!

Vidste du at Auping laver meget andet en senge? Hver pude fra Auping Leavings kollektionen er håndsyet og 100 pct. unik - både i farve- og materialekombination. Pudens design afhænger helt og aldeles af tekstilrester fra produktionen af polstrede Auping-senge. Indersiden af puden er skåret ud af restmateriale fra Aupings madrassortiment, mens pudens fyld er rester fra

Vidste du at Auping laver meget andet en senge?
Her se du en ny pudekollektion, som kommer til efteråret. Kollekionen hedder Leaving og hver pude er håndsyet og 100 pct. unik – både i farve- og materialekombination. Pudens design afhænger helt og aldeles af tekstilrester fra produktionen af polstrede Auping-senge. Indersiden af puden er skåret ud af restmateriale fra Aupings madrassortiment, mens pudens fyld er rester fra produktionen. 

Jeg selv sover i Auping seng og jeg er voldsomt glad for den. Ikke nok med at jeg sover rigtig godt, så er det rart at vide, at der ingen giftige dampe eller materialer der kan skade mit helbred og miljøet. Min seng ser du herunder, sengetøjet er i dagens anledning også fra Auping.

IMG_6146

Verdens sejeste designbrand
Artikel
Verdens sejeste designbrand
Beskrivelse
Indlægget er en del at min mange årige samarbejde med Auping. Det er skrevet på eget initiativ ud fra mine egne oplevelser og holdninger Auping - Auping er set med
Forfatter
Boligcious

No Comments

    Leave a Reply