INTERIØR

MOODBOARD :: “Time Flows on Sundays….”

 

M O O D B O A R D
“TIME FLOWS…”

Kender du det, når tiden bare forsvinder, og man ikke rigtig kan pege på, hvad man har udrettet, hvad man har lavet og hvad man fik til morgenmad? Jeg elsker den slags dage, og for mig forekommer de typisk om søndagen, hvilket er godt, for det betyder, at jeg har holdt sådan helt rigtig fri. Til gengæld er det virkelig ikke godt, når det sker i hverdagen, det kan nemlig betyde det stikmodsatte, nemlig at dagen har været for hektisk, de dage har jeg mange af og derfor er weekenden så vigtig, det kender du helt sikkert godt.

Nå men den der flyder-dag i går, den tilbragte jeg noget af i en park (så meget husker jeg da) sammen med min søn, min hund og min kæreste. Det var drøn-hyggeligt. Jeg fik bl.a. tid til at surfe lidt rundt på pinterest og finde fine ting til dette moodboard, som jeg synes skulle emme af ro, følelsen af stilhed… håber det virker 🙂

 

-Time Flows in a strange way on Sundays-

Fra øverst til højre: De smukkeste krystal-cocktailglas fra Louise Roe  ♦  ‘Stay for Breakfast”,  inspirerende bog med opskrifter til lækker morgenmad af Simone Hawlisch. Simone står også  bag den lækre instagramprofil: @fraeuleinsonntag Bogen kan købes hos Cahetu.dk  ♦  Skulptur af Kristina Haataja set hos Theodeto.com  ♦  Sengetøj i hør fra Semibasic... det her sengetøj er fuldstændig suverænt at sove i, just saying, en god investering! Se flere farver her ♦ Multi-Lite pendel fra GUBI i den lækreste farve, den ku jeg godt, rigtig godt!  ♦  INDUSTIRELL vase fra Ikea med et udtryk der er roligt og ser blødt og håndlavet ud. Design af Piet Hein Eek, kan købes her  ♦  Ava lænestol i den skønneste form, jeg er helt vildt med de her runde møbler i velour, set hos Sofakompagniet

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply