HJEMME HOS NOGEN (VISITING HOMES)

Verdens mindste lejlighed – 26 kvm.

C O M P A C T    L I V I N G

Her ses en stue med en grå to-personer sofa, en læder loungestol, og man kan lige ane lidt af en rundt spisebord. På væggen hænger tre billeder og i hjørnet stå et træ

Min første lejlighed var en et-værelses på 46 kvm. i København NV. Dengang kom jeg direkte hjemme fra – mit værelse var på ca. 8 kvm. så mine nye 46 kvm. var jo nærmest svære at fylde ud. I dag tænker jeg tilbage på den lejlighed som noget af det hyggeligste jeg har boet i, men jeg kan snildt se den udfordring jeg ville have, hvis jeg boede der i dag, der er immervæk kommet en del flere møbler og nips til. Jeg husker tilbage på en skøn og meget lille lejlighed – 46 kvm. det lod sig gøre og det var hyggeligt, men overvej lige om du kunne bo på 26 kvm.?

Lejligheden vi besøger her i dag er på kun 26 kvm. Den er virkelig fint udnyttet og der er alligevel blevet plads til sofaområde, spisplads, soveplads og køkken i et rum. Det hjælper naturligvis, at der er en lille hems, som man kan sove på og så er det guld værd at der er en lille altan. Jeg er ret vild med den lille skønne perle her og indretningen er spartansk og hyggelig, det eneste der undrer mig ved denne bolig er, hvor i alverden befinder hans garderobe sig? Min garderobe alene ville spolere hele den her lejlighed.

Plantegning over en lille lejlighed i Stockholm på 26 kvm. Her ses en stue med en grå to-personer sofa, en læder loungestol, og man kan lige ane lidt af en rundt spisebord. På væggen hænger tre billeder og i hjørnet stå et træ Her ses en fin spisplads i en stue. Et meget lille rundt bord med to stole omkring. På bordet ligger en sandfarvet hør-dug og i baggrunden ses vnduer omkranset af lyse gardiner som går fra gulv til loft. En et-værelses lejlighed med køkken, spiseplads og stue i et. Her ses køkkenafdelingen og den lille hyggelige spiseplads med det runde bord og 2 stole omkring Køkken alrum med udgang til opgang. Her ses et køkken med hvide slagterfliser, hvide skabslåger og stål bordplade. Her er fuld gang i madlavningen Her ses en fin spisplads i en stue. Et meget lille rundt bord med to stole omkring. På bordet ligger en sandfarvet hør-dug. På væggen hænder fotokunst i ramme. Stilleben i vindueskarmen. En stor glasvast med en gren i, en oliekande i grå porcelæn med skulpturel form og en stak magasiner Sofabord set oppefra. En lysestage en bog og en vase Her ses en lilel mellemgang i en lille lejlighed med en stige som føre op til en lille sovehems En lille bitte hems med plads til soverum. Billede af et hjørne af en stue taget oppe fra. Rundt spisebord med hørdug på og hjørnet af en grå sofa uden armlæn. Her ses hjørnet af en altan med kig ud i en charmerende går. I hjørnet på altanen står en flettet stol

Kilde: www.fantasticfrank.se

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Allan
  december 3, 2017 at 00:33

  Har tit tænkt over hvor “stylede” sådanne type billeder egentlig er……jeg mener de er flotte, men ikke særlig personlige og tit og i sær her virker indretningen helt “skæv” placeringsmæssigt i sin helhed for ville man virkelig ønske at side og glo direkte ind i et køkkenskab hver gang man brugte sin sofa?

 • Reply
  Vanessa fra Sukhi
  december 5, 2017 at 09:55

  Hadde engang en 26kvm leilighet selv men den var neppe så fint! Flott at det finns en balkong også og ideen med å ha sengen der oppe er kjempekult!

Leave a Reply