Ceramics Gaveidéer (Gift ideas)

Aldo Bakkers elegante stel

Aldo Bakkers elegante stelAldo Bakker er fra Holland og han er en dygtig og kompromisløs designer, hvis ideer og koncepter er designet til at overraske og udløse en reaktion. Hans detaljer er iøjnefaldende, og får os ofte til lige at stoppe og tage stilling eller tænke. I den elegante serie han har designet for Lyngby Porcelæn, kommer dette til udtryk i hanken på tekoppen, som er oversize og en stor del af det samlede udtryk. Koppen kan placeres i tallerknen og sammen ligner de nærmest en lille skulptur

Aldo Bakkers elegante stel

Koppen fås i stor, en cappuccinokop og en lille model, en espressokop – Størrelserne er naturligvis forskellige, men hanken er i samme størrelse på begge kopper, hvilket giver et skønt og legende udtryk, særligt på den lille espressokop. -Og som designeren selv udtaler: “Ja, din finger bliver jo ikke mindre, bare fordi du drikker espresso.”

Aldo Bakkers elegante stel


BONUS INFO


Lyngby Porcelæn holder lagersalg denne weekend

Aldo Bakkers elegante stel

Aldo Bakkers elegante stel
Artikel
Aldo Bakkers elegante stel
Beskrivelse
Aldo Bakker er fra Holland og han er en dygtig og kompromisløs designer, hvis ideer og koncepter er designet til at overraske og udløse en reaktion. Hans detaljer
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply