UDENDØRS VÆRD AT BESØGE

Fantastisk Balloon Swing lege-skulptur i New York

Et af den slags projekter, man falder over og tænker “Hold nu op, hvor vil det være fedt hvis det bliver realiseret!”

Fantastisk Balloon Swing lege-skulptur i New York
“Balloon Swing” er et foreslået projekt til Socrates Sculpture Park på New Yorks Long Island – en skulptur, der udover at være en flot installation i sig selv, også vil være fantastisk (og sikkert meget, meget populær) at lege på.

Fantastisk Balloon Swing lege-skulptur i New York
Ideen er nemlig at den luftballons-store ballon vil være spændt fast med wirer i en god højde, og at der nedenunder ballonen skal hænge en gynge. Installationen er planlagt til at skulle opstilles mellem en lille klynge træer, så gyngeturen foregår i et lille, beskyttet “skovmiljø”.

Fantastisk Balloon Swing lege-skulptur i New York
Den australske arkitekt bag projektet, Jesse Lockhart-Krause, har designet skulpturen til “Folly 2015 sculpture competition”, afholdt af The Architectural League, og vinderen af konkurrencen kåres i starten af marts. Jeg krydser da fingre, ihvertfald! (Og måske man skulle planlægge en lille tur til New York så…).

Fantastisk Balloon Swing lege-skulptur i New York

Fantastisk Balloon Swing lege-skulptur i New York
Artikel
Fantastisk Balloon Swing lege-skulptur i New York
Beskrivelse
Et af den slags projekter, man falder over og tænker "Hold nu op, hvor vil det være fedt hvis det bliver realiseret!" "Balloon Swing" er et foreslået
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply