Gaveidéer (Gift ideas) Produkt og design (Interior design)

Pip Pip… det er forår!

Pip Pip... det er forår!

Okay foråret er slet ikke til at komme udenom slet ikke i dag hvor vinterfrakken blev hjemme og cyklen gled lidt hurtigere derudaf. Fuglene pipper og det gør vi også ikk?

Jeg har vist jer disse undulater før, men nu er fugleflokken udvidet med ugler og duer. Jeg har selv et par undulater, en i min stue og og en på mit kontor. De er HELT utrolig naturtro, ja jeg føler næremest jeg har et husdyr, og særlig min kontorfugl og jeg udveksler mange blik i løbet af dagen.

Undulaterne forhandles af Just White som også kan oplyse dig en forhandler

Pip Pip... det er forår! Pip Pip... det er forår!

 

Okay spring is not to be ignored today. The sun has been shining all day. The birds are tweeting and so do we right?

I have shown you these parakeets before, but now the bird family has expanded with owls and pigeons. I have a pair of parakeets, one in my living room and and one in my office. They are incredibly lifelike, I almost feel they are my real pets.

You can find dealer via Just White

Pip Pip… det er forår!
Artikel
Pip Pip… det er forår!
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply