INTERIØR

Åhhh Hector ♥

Jeg er faktisk ikke den store fan af lædersofaer, det har jeg aldrig været, men jeg må indrømme, at denne nye sofa fra Erik Jørgensen har taget lidt pusten fra mig. Den norske designduo Anderssen & Voll har designet sofaen HECTOR for Erik Jørgensen. En moderne klassiker, for det her bliver en klassiker, det er jeg sikker på. Et spændende møbel som tydeligt har rødder i Erik Jørgensens 60 års designhistorie med et nyt og moderne twist. Åhhh Hector ♥

Jeg er ikke til de stramme lædersofaer, hvor man skal sidde ret op og ned i. De der sofaer som man slet ikke ligge og slænge sig i, men denne sofa har lidt at det hele. Dens bløde hynder og rygpuder indbyder til, at man kan sidde lidt hængslængt, mens det stramme ydre fastholder designet stringent og strømlinet – Det er en ret fræk kontrast. Jeg synes Anderssen & Voll, fortjener et skulderklap for innovation og modet til at sprænge rammerne for, hvordan en sofa kan se ud. Den er saft susme pæn!Åhhh Hector ♥ Åhhh Hector ♥

Åhhh Hector ♥
Artikel
Åhhh Hector ♥
Beskrivelse
Jeg er faktisk ikke den store fan af lædersofaer, det har jeg aldrig været, men jeg må indrømme, at denne nye sofa fra Erik Jørgensen har
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply