Produkt og design (Interior design)

Stolen som multifunktionelt møbel

Her hjemme har vi et smukt langbord som spisebord. Omkring bordet står 6 stole, der er i virkeligheden plads til 8 personer omkring bordet, men det er lidt over-kill med så mange stole i rummet til dagligt, det virker voldsomt. Hvor gør man så af de der ekstra stole i mellemtiden? Jeg er godt klar over, at man kan stille dem i kælderen og på loftet, men det bliver lidt besværligt og det er altså nogle ret pæne stole vi har, så det er synd at gemme dem væk. Jeg er godt klar over at det ikke er et worldclass problem, men lidt har vel også ret ikk?

Her er et lille inpspirationsindlæg til, hvordan du kan bruge stolen som et andet møbel, der både er dekorativt og funktionelt, når den ikke står omkring bordet altså.

7’er stolen passer perfekt her på min datters værelse op af den lyserøde væg. Den kan samtidig agerer natbord, som let kan ryddes, når stolen skal bruges til spisende gæster.

Den ekstra stol som til daglig er i overskud kan også blot rykkes ud til siden og anvendes som pedestal. Stolen her hedde Gesture Chair og er fra Warm Nordic.

Ellos.dk har også leget med tanken om at bruge stolen som dekorationselement. Her er placeret et lille stilleben på stolen.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply