INTERIØR

North Modern Favorit selected by Boligcious

De sidste to dage er for mit vedkommende tilbragt i Bella Centeret. Jeg har gennemtrevlet den danske møbelmesse North Modern. Der var ikke så mange nyheder at kommer efter må jeg indrømme. Jeg fandt dog en håndfuld favoritter og dem vil jeg i de kommende uger fortælle om her på Boligcious.


 

Reflections by Hugau Larsson


North Modern Favorit selected by Boligcious

De her to dejlige kvinder Andrea Larsson og Julie Hugau står bag designbrandet: “Reflections by Hugau Larsson”. Jeg har været fan fra starten, og jeg er bestemt ikke blevet mindre fan siden mit besøg på deres flotte stand ved North Modern dette år.

Det jeg så godt kan lide ved Andrea og Julies design er, at det er så meget DEM – Deres personlighed, stil og udstråling kommer til udtryk med masser af kraft og drama i alt hvad de laver. De spekulerer ikke i, hvad der sælger, hvilke farver der er in lige nu og hvilke materialer forbrugerne vil have. De designer 100% fra hjertet – det er i hvert fald det jeg tænker, når jeg står med deres design i hånden.

North Modern Favorit selected by Boligcious

Med de nye stager (min messefavorit no. 1) balancerer Hugau Larsson perfekt mellem det maskuline og feminine… -en kontrast som jeg elsker. Der er skruet op for drama, diamanter, krystaller, farver og facetter, og jeg får stærke referencer til en yndlingsserie: Mad Men. Det er lige før, jeg får lyst til at nyde en Whisky sammen med en vis Hr. Draper – and I don’t do Whisky, remember:-)

North Modern Favorit selected by Boligcious

Farvekombinationerne er dybe og frække, og understøtter designets dramatik og bombastisitet til perfektion. Udtrykket er præcis så kraftfuldt som stagerne er, når du står med dem i hånden. Designet er totalt udansk og, hvor er det egentlig befriende. Jeg ved, at pigerne har haft en fantastisk messe, og jeg ønsker dem alt det bedste på de internationale messer, som de står overfor lige nu! Wauw altså ♥

De her stager er hermed skrevet øverst på “Must Have listen” 2016 – Tjek Hugau Larssons smukke designs i deres webshop lige her

North Modern Favorit selected by Boligcious
Artikel
North Modern Favorit selected by Boligcious
Beskrivelse
De sidste to dage er for mit vedkommende tilbragt i Bella Centeret. Jeg har gennemtrevlet den danske møbelmesse North Modern. Der var ikke så mange nyheder at kommer efter
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply