DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Kunst

Abstraction 4

Et abstrakt og grafisk kunstprint i en lækker farvekombination. Kunstprintet har et atypisk format, og det giver både kant og lidt særpræg blandt de typiske formater, eller på en smal væg. I stedet for at indramme dette print, hvilket kan blive en bekostelig affære, fordi rammen helt sikkert skal special bygges, så kan du anvende Ferm Livings smukke lister i træ til formålet – ligesom der er gjort på billedet herunder.

‘Abstraction 4’ er fra Ferm Living og kan købes hos Kaiku.dk

Abstraction 4
Artikel
Abstraction 4
Beskrivelse
Et abstrakt og grafisk kunstprint i en lækker farvekombination. Kunstprintet har et atypisk format, og det giver både kant og lidt særpræg blandt de typiske formater
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply