DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Taking over Artrebels Instagram today…. – Dagens Poster

For et stykke tid siden fik jeg en fornem invitation fra Artrebels.com – Jeg blev inviteret til at lave TAKE OVER på deres Instagram profil! Artrebels køre som et fast tiltag “Tuesday Take over” og i dag er det altså mig, der på!

Jeg glæder mig, og håber jeg kan inspirere følgerne, men jeg er også lidt nervøs. Håber I vil følge med og støtte mig gennem dagen:-)

I dagens anledning har jeg valgt en af mine absolut yndlingskunstnere fra Artrebels store kartotek af dygtige kunstnere. Hun hedder Sanna Wieslander, du har sikkert set de værker jeg har købt af hende på min Instagram profil.

Sanna Wieslander eksperimenterer med at sammensmelte mennesker med dyr. Hun slipper smukt fra det, og resultatet er altid eventyrligt synes jeg. Dagens poster hedder  “My Deer”, prøv lige at tjek hendes øjne, er de ikke vilde?

Find den på Artrebels.com

Følg mig i dag på Artrebels Instagramprofil

Taking over Artrebels Instagram today.... - Dagens Poster

A while ago I received a distinguished invitation from Artrebels.com – I was invited to do TAKEOVER on their Instagram profile! ArtRebels have as a regular “Tuesday Take over” on their Instagram profile. Today it is me who has the honor. I am pleased and hope I can inspire you guys. I’m also a bit nervous, hope you will follow and support me through the day 🙂

In honor of the occasion, I have chosen one of my absolute favorite artists from ArtRebels big index of talented artists. Her name Sanna Wieslander.

Sanna Wieslander are experimenting with merging humans with animals and she does it beautifully. “My Deer” is the title of Today’s Poster and I abslout love it, check out her eyes…. wow

 

Find Today’s Poster at Artrebels.com

Follow me today as I Take Over Artrebels Instagramprofil

 

Taking over Artrebels Instagram today…. – Dagens Poster
Artikel
Taking over Artrebels Instagram today…. – Dagens Poster
Beskrivelse
For et stykke tid siden fik jeg en fornem invitation fra Artrebels.com - Jeg blev inviteret til at lave TAKE OVER på deres Instagram profil! Artrebels køre som et
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply