Produkt og design (Interior design)

Dancing with the KEVI Chair

Jeg har gennem en længere periode haft et interessant samarbejde med Engelbrechts, som sælger kontormøbler. Engelbrechts har lavet en meget smuk og nytænkende kampagne med annoncer og film, som tager udgangspunkt i passion og originalitet. De har mødt noge super seje og passionerede mennesker og gennem iagttagelse af deres erhverv og passion set med egne øjne, hvordan de stråler, når de arbejder hårdt og til hver en tid går den ekstra mil for et fuldendt resultat.

”Hos Engelbrechts ved vi, at det vigtigste i livet ikke er ting. Det er en at grundene til, at vi støtter op om originalitet og menneskene bag. Vi hjælper med at sætte scenen, og vi bruger vores passion for perfektion, enkelthed og alsidighed, når vi designer møbler, og håber de kan komplimentere andres liv. Gennem en række portrætter vil vi gerne vise dedikation kombineret med originaliteten af vores møbler.

Gennem samarbejdet med disse dygtige mennesker har Engelbrecht fanget de unikke øjeblikke, hvor dedikation og passion blender sammen og inspirerer til mere.

 

 

mikael-santana_bred_0

Mikael Santana – Foto Søren Solkær

Mikael Santana :: Break Dancer


Michael Santana er en af de talentfulde og passionerede mennesker som Engelbrehcts har samarbejdet med. Han er en af de bedste break dancers i Danmark. Han startede som barn mest fordi han syntes det var cool og det gjorde ham glad. I dag er han en passioneret professionel break danser som hver dag træner på at blive bedre og skabe nye moves. Super cool fyr, som du kan se her i en film, hvor han danser med den ikoniske KEVI stol

 

 


 

Dancing with the KEVI Chair
Artikel
Dancing with the KEVI Chair
Beskrivelse
Jeg har gennem en længere periode haft et interessant samarbejde med Engelbrechts, som sælger kontormøbler. Engelbrechts har lavet en meget smuk og nytænkende kampagne med annoncer
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply