Produkt og design (Interior design)

Ny reol: “Free”

M O N T A N A
F R E E

 

Montana Free er et helt nyt reol system designet af Jakob Wagner for Montana. Free lægger op til at du virkelig kan personificere din reol med dine ting, dine passioner og dine samlinger. Free giver dig et enkelt og elegant display til alle dine yndlingsting og dermed har du en meget personlig reol. I Montanas nye katalog som præsenterer Montana Free reolen, får de virkelig også understreget med en flot serie billeder, hvordan man kan personificere reolen og gøre den helt til sin egen. Det er tydeligt, at de har udvalgt en række helt forskellige type mennesker og sammensat disse personers univers i form af private ejendele på reolen. De har valgt at placere reolen i et farvet univers, der passer til reolens farve og den mennesketype der er afbilledet. Det er måden Montana de seneste år har arbejdet på, når de skaber deres kataloger, hvor nøgleordet er personlighed, det er ret cool ikk?

 

 

 

Free reolen kan anvendes på mange måder. Man kan bygge den som man ønsker og efter behov. Den kan blive høj og lav som en skænke og den kan gøre bred eller smal. Free fås i flere farver og så kan man sætte baggrundesplader i. Disse baggrundsplader er i tekstiler og fås også i mange farver og de kan altså bruges som en visuel baggrund til sine ting, hvis de virkelig skal præsenteres helt perfekt. Man kan også vælge at placere plades i forgrunden og dermed skabe et skjult rum til rod eller alt der man har bruge for at få opbevaret men ikke gider at se på.

Se Montanas nye katalog her og bliv endnu klogere på Free reolen.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply