Gaveidéer (Gift ideas) Køkkenet (Kitchen) TIL VÆGGEN (Walls)

The writings on the wall

Skrift til væggen har været fremme et stykke tid, men det er ikke så ofte jeg ser det, i de hjem jeg besøger. ‘
I mit køkken har jeg opskriften til Cosmopolitans stående på væggen. Det har jeg både fordi det er min yndlingsdrink, og så fordi jeg har et tilbagevendende håb om, at jeg en fredag kommer hjem til en Cosmo som min mand har shaket. Det er ikke sket endnu, men jeg har da sørget for, at det ikke er manglende opskrift, han kan undskylde sig med!
Jeg synes opskriften på væggen giver mit køkken kant, den sorte skrift på de hvide vægge giver et lækkert grafisk og råt udtryk.

Hos Dimaria.dk kan man udover opskrifter også købe wallsickers med citater, børnesange og illustrationer. Tavlefolie i mange forskellige designs og postkasse stickers er også at finde i Di Marias store sortiment.
-Og det bliver bedre endnu….. for, hvis du som de fleste har en hofret eller en gammel familie opskrift, så kan du få den designet hos Di Maria,  du kan selv vælge farve, størrelse og skrifttype.

Di maria er et besøg værd, men pas på, det kan være svært ved at begrænse sig, – husk ‘Less is more’

Her er en lille portion billeder fra Dimaria.The writings on the wall The writings on the wall The writings on the wall The writings on the wall The writings on the wall

 

The writings on the wall
Artikel
The writings on the wall
Beskrivelse
Skrift til væggen har været fremme et stykke tid, men det er ikke så ofte jeg ser det, i de hjem jeg besøger. ' I mit køkken
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply