Kunst

Fotokunst der giver rejsefeber

“407”
af Christina Kayser O.
set hos the Posterclub.comDet vare ikke længe før jeg pakker kufferten til 14 dages ferie. Jeg kan godt afsløre, at der hverken kommer vinterstøvler, tykke trøjer eller lange underbukser med i den kuffert. Kufferten pakkes med lette sommer kjoler og badetøj – Vi napper nemlig to uger rundt omkring på Bali og jeg glæder mig på den der helt barnlige måde, hvor vi tæller ned hver dag. Min rejsefeber er høj, og det smitter lidt af på bloggen i dag, sorry 😉

Det startede med at jeg fik lyst til at lave et indlæg med fotokunst og ja… det var altså fotoprint med palmer, farvede bygninger og swimmingpools der tog al opmærksomheden. Så nu tillader jeg mig at spamme dig med fotokunst, der giver rejsefeber, det håber jeg er okay…


 

“Over the Rainbow II”
by Cristina Coral
Set hos Yellowkorner.com

 

 


 

“Cities og Basketball 01 (Hong Kong)”
af Kasper Nyman
set hos Paperollective.com


 

“Love Illusion 3”
af Fang Tong
set hos Yellowkorner.com

 

 


“Stay between”
af Ben Thomas
set hos Yellowkorner.com

 

 


 

 

“Dive”
af Andreas Smaaland
set hos Papercollective.com

 


 

“Los Angeles is pink II”
af Mikal Strøm
set hos PaperCollective.com

 


You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply