INTERIØR Uncategorized

#1 Og sådan fandt et nyt …

Sponsoreret samarbejde mellem Boligcious og Montana 

-Og sådan fandt et nyt møbel plads i vores stuer….

Det er klart, at når man flytter fra 114 kvm. til 184 kvm. så komme man  til at mangle lidt møbler hist og her. Ikke bare møbler der skal fylde pladsen ud, det  kan man jo gøre med så meget andet og pengene vokser jo ikke på træerne vel ;-). Der skal ikke bare fyldes på for at fylde ud, det skal give mening, og det skal i den grad opfylde et behov, have en funktion eller også skal det bare være p…. flot og ikke til at stå for. Sådan et møbel er rykket ind hos os, det opfylder alle af de tre ovenstående krav.

REST fra Montana er et flot og tidløst møbel, der bliver ret så personligt, jo mere du propper i det af egne ting. Jeg elsker bøger, for mig bringer de masser af personlighed, og det gør ikke noget, at det roder lidt i rummene, det gør det bare endnu mere hjemligt og lækkert.


Vi manglede et sted til alle vores bøger, og REST opfylder både det behov, samtidig med at den er perfekt under TV’et. Bag bøgerne i de mange rum har jeg gemt ledninger, router m.m væk. Dette krævede, at vi borede et hul med et kop-bor i bagbeklædningen af den ene sektion. Den lave skænk/reol/bænk agerer nu både dekorativ bogreol, lav skænk og TV-møbel på en gang.

De tre skuffer er også uundværlige, dem er jeg vildt glad for, for der er plads til postkort, tape, blokke, kuglepenne, opladere og personlige papirer. 

Jeg er er også ret glad for “skænk-funktionen” som gør det muligt også at “flashe” min mange coffeetablebooks og stille lidt nips og pynt på toppen. REST er, som navnet antyder også designet til at kunne være en hvile-plads, altså en bænk og opbevaringsmøbel i et. Jeg er sikker på, at den er flot med et par hynder på også, men det bliver ikke i denne omgang hos mig… måske på et andet tidspunkt, for det er ret fristende.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lenette Hylleberg
  august 23, 2018 at 08:13

  Kære Malene
  Hvor ser det lækkert ud? hvor mon dine fine lampe er fra?

  Mange hilsner
  Lenette

Leave a Reply