Ceramics INTERIØR

Små organiske vaser

Smukt, enkelt og minimalistisk design er hvad disse vaser fra svenske Lindform er. Hver vase er håndlavet og derfor unik i sig selv. Inspirationen til Lindform’s vaser kommer fra den skandinaviske natur, og det enkle udtryk er inspireret af den japanske minimalistiske stil. En vase alene er perfekt til en lille blomst, og bliver du fristet til at samle, så står de ret flot sammen i en gruppe.

 

Små organiske vaser

Små organiske vaser

Små organiske vaser

– sådan er det også med Lindform vaserne, man har svært ved at vælge mellem dem, hver enkelt har noget særligt over sig, og det prikker til ens samlermani. De findes i flere forskellige farver, former og størrelser. Lindform vaserne kan bl.a. købes danske på Mette Baasch’s webshop. Hun har et stort udvalg og ideer til kombinationer.

Små organiske vaser

 

Se og læs mere på Lindform’s hjemmeside.

 

Små organiske vaser

 

 

 

 

Små organiske vaser
Artikel
Små organiske vaser
Beskrivelse
Smukt, enkelt og minimalistisk design er hvad disse vaser fra svenske Lindform er. Hver vase er håndlavet og derfor unik i sig selv. Inspirationen til Lindform's vaser kommer
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply