DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

WASILEWSKA – Dagens Poster

Dagens poster er en ud af en serie af 4 foto-prints – serien hedder Paranoia og er trykt i en meget Limited Edition på kun 40 stk.
Serien er resultatet af et samarbejde mellem Kasia Lilja (du kender hende nok fra hendes JA-HAT print) og Fotograf Søren Staun. Der er mange tanker bag serien, og der ligger mange timers arbejde og samtale mellem de to kunstnere. Paranoia, handler om at visualisere det der sker med os, når vi tillader os selv at lukke øjnene for en stund og virkelig SE. Resultatet er blevet et melankolsk og følelsesmæssigt samspil mellem portrætfotografi og grafik.
De har kendt hinanden i et år, men kemien mellem de to er ikke svær at få øje på. Paranoia serien er en modreaktion på det samfund vil bevæger os i digitalt. Måden vi stiller vores liv til skue for alle og enhver – altså den pæne side af vores liv – glansbilledet. Vi deler i flæng succes historier og de bedste af de bedste billeder af os selv på de sociale medier, men livet er jo ikke altid rosenrødt og perfekt. Kasia og Søren udfordrer os og provokere os på en sund måde, og viser at der også er skønhed i det uperfekte i mennesket.

Essenesen af tankerne bag Paranoia beskriver de således:

“I Close My Eyes In Order To See”

Nogle gange er det umiddelbare lige foran os. Men vi er blinde. Vi er blinde, selvom vi ser. Vi forsøger at forstå, simplificere, gøre det muligt at finde mening i livet. I tilværelsen. Men i virkeligheden – den virkelige virkelighed, har vi først åbnet horisonten, fantasien, slusen for følelserne, når vi lukker øjnene og mærker. Mærker, føler og fortolker – ikke på samfundets måde, men vores egen.

Dagens Poster er et portræt af Kasia – du kan se de sidste tre (også Søren) klik her
WASILEWSKA - Dagens Poster

 

WASILEWSKA – Dagens Poster
Artikel
WASILEWSKA – Dagens Poster
Beskrivelse
Dagens poster er en ud af en serie af 4 foto-prints - serien hedder Paranoia og er trykt i en meget Limited Edition på kun 40 stk. Serien er resultatet
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Patricia
    november 12, 2014 at 09:16

    Linket der er lagt ind, virker ikke…

Leave a Reply