Produkt og design (Interior design)

Den perfekte ramme

Reklame – Indlægget er lavet i samarbejde med by Lassen på opfordring af mig

 

DEN PERFEKTE RAMME
TIL DIN KUNST

Din kunst fortjener den bedste ramme, og de kan være svære at finde. I de fleste tilfælde skal en ramme være enkel og diskret så den ikke stjæler opmærksomheden fra indholdet. Jeg er ret begejstret for ‘Illustrate’ rammerne fra by Lassen. Rammerne er meget elegante, strømlinede og diskrete.

Den spinkle ramme i pulverlakeret stål fås i farverne sort, hvid og grå. Der medfølger et beslag som monteres på væggen og det “griber” rammen og sørger for at den den hænger helt lige (hvis beslaget altså er hængt lige op) og så hænger rammen tæt ind til væggen. Du kan se hvor flot den hænger på billeder herover. Jeg har købt grå rammer fordi jeg synes det er ret så lækkert til mine grå vægge.

De elegante rammer fås  i flere størrelser og by Lassen sælger faktisk også smukke kunstprint, som det du kan se i min stue herover. Illustrationen er fra by Lassens kollektion SILHOUETTE – en række smukke tegninger lavet af Sine Jensen ud fra Mogens Lassens gamle fotografier. Se kollektionen her

For at skabe et anderledes udtryk på din billedvæg kan du lege lidt med måden du hænger rammerne sammen på. I stedet for at gå traditionelt tilværks kan du hænge rammer i samme farve, men forskellige strørrelser tæt sammen, så de på en eller anden måde danner en samlet kunstinstallation på væggen.

ILLUSTRATE rammerne kan købes lige her

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Sophie Sukhi
    juni 27, 2018 at 21:16

    Jeg er helt enig, jo mere enkel rammen er jo mere lægger man mærke til selve kunsten. Den er super fin og enkel 🙂

Leave a Reply