INTERIØR

Let’s stay Nude…

Let's stay Nude...

Foto via @jillianmayer

Et nyt år består af en masse blanke sider, og det er din opgave at udfylde dem dag efter dag… hvordan skal dine sider se ud?

Jeg synes jeg har haft nogle heftige år… -på den gode måde altså, men også nogle år, der både har efterladt mig med et tykkere lag hud på kroppen fagligt, og et tyndere lag hud på kroppen personligt. Jeg har givet den fuld gas, og det er jo altid på bekostning af noget. Det behøver ikke at være en dårligere ting at stå lidt mere blottet – tværtimod, i min bog betyder det nemlig, at man føler alting lidt mere, at sanserne skærpes og livet mærkes – Det er mit personlige mål for 2016 – jeg vil være mere nøgen…. altså ikke i bogstavelig forstand, bare rolig:-)

Jeg har endnu et hektisk år foran mig, jeg har mange ambitioner for året, der kommer, men jeg vil alligevel prøve at have mig selv med. Mærke lidt bedre efter og passe lidt bedre på mig selv. Jeg vil forsøge at lade flere sider i min kalender være blanke, leve og føle nu’et og agere mere efter behov og følelser end af pligt og, hvad jeg, tror folk forventer af mig.

Dagens indlæg er en hyldest til farven NUDE med udgangspunkt i ovenstående… Let’s stay nude in 2106

Let's stay Nude...

Essie Neglelak  | Timeglas fra HAY hos Cahetu.dk | Bedstemor skåle fra MENT hos Kaiku.dk | Gulvtæppe Normann Copenhagen  | Plaid fra Normann Copenhagen | Puder fra OYOY | Kalender/dagbog fra Nomess Copenhagen| Sengetøj fra JUNA | Stropp fra By Lassen | SAXE loungestol fra By Lassen

Let's stay Nude...

Smuk fotokunst af Via Martine set hos The Poster Club – Lad den være en daglig påmindelse om at leve livet lidt mere blottet!

Godt nytår ♥

Malene Marie Møller

Let’s stay Nude…
Artikel
Let’s stay Nude…
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anne-Beth
  januar 3, 2016 at 17:39

  Rigtig godt formuleret – “et billede jeg selv kan bruge”-
  Rigtig glædelig nytår

  • Reply
   Malene Marie Møller
   januar 4, 2016 at 13:29

   1000 tak Anne-Beth, det er jeg oprigtigt glad for.
   Godt nytår til dig!

   Kh. Malene

Leave a Reply