DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Dexter – Dagens Poster

Følger du med i den meget populære amerikanske tv-serie ‘Dexter’? Det gør jeg, men jeg er først lige hoppet på Dexterbølgen, og er netop blevet færdig med første sæson. Serien havde premiere tilbage i 2006, men det er først de sidste par år, at den er blevet hypet her hjemme, og nu taler alle om den. Det er en ret fed serie, jeg skulle dog lige arbejde lidt med mig selv i starten, da den er meget grotesk. Hvis du kender serien, så siger plakaten her alt… Fed grafisk fortolkning  af serien om massemorderen Dexter. -Designet af Michael Myers

Dexter - Dagens Poster

Are you also following the popular american Tv-serie ‘Dexter’? I am, but I just startet and I think it is SO cool, scary an exciting. This poster is a bold graphic interpretation of the series and it is designed by  Michael Myers.

Dexter – Dagens Poster
Artikel
Dexter – Dagens Poster
Beskrivelse
Følger du med i den meget populære amerikanske tv-serie 'Dexter'? Det gør jeg, men jeg er først lige hoppet på Dexterbølgen, og er netop
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maja Holm Conner
  november 9, 2012 at 10:27

  Jeps, jeg er storfan af Dexter! Dog streamer jeg den på nettet og er med på de helt nye afsnit, som er nået til midten af sæson 7 – og jeg kan sige dig, serien bliver kun bedre og bedre 😉

  Det mærkelige er det der med, at man krydser mere og mere fingre for, at det kommer til at gå Dexter godt, men han er jo samtidig en seriemorder?!? Så ja, det er vildt, hvilke virkemidler der kommer i brug og faktisk får én til at håbe for denne morder..

  Fed plakat i øvrigt – enkel, stilren og for kendere, for dem der ikke kender til Dexter aner jo ikke, hvad det går ud på 😉

  Conner✩s Nest…♥

Leave a Reply