DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) VÆRD AT BESØGE

Dagens Poster -Kom til ÅBNE DØRE I dag eller i weekenden!

Det er lidt snyd, for Dagens Poster er ikke en plakat, det er et maleri! Det også lidt snyd, for der er kun én, der kan købe det, der findes nemlig kun et! Måske er det også lidt snyd, for kunstneren er nemlig min mor.

Min mor er kunstner og har været det hele mit liv. Hun har arbejdet med mange materialer og udtryk, men de sidste 10-15 år har hun malet frøer. Frøer som mennekser. Kendis frøer som Amy Froghouse, Jesper Frøby, Dronning Margrethe, Obama, Prins Henrik….og mange mange flere. Det er ikke kun kendisser, hun maler også mange sjove typer mennekser som frøer. De forskellige typer, som vi allesammen kender fra mange forskellige samfundslag. Malerierne har ofte lange humoristiske  titler.

Dagens Poster -Kom til ÅBNE DØRE I dag eller i weekenden!

Amy Froghouse

 

ÅBNE DØRE

Min mor har atelier på Strandvejen sammen med en super cool keramiker Hannah Koppel. Fra i dag og til og med søndag, holder de to dygtige kunstnere deres atelier åbent, og udstiller deres værker til alle, som har lyst til at kigge forbi. Det gælder gælder faktisk for en lang række atelier i Gentofte kommune. Begivenheden hedder “ÅBNE DØRE”  og afholdes for 17 år i træk. Vejrudsigten lover perfekt vejr, så det er oplagt at tage den smukke tur langs strandvejen og smutte ind og ud fra de mange kunstneres værksteder. Få en snak med kunstnerne og nyd solen og udsigten på den smukke rute mellem de ÅBNE DØRE!

Dagens Poster -Kom til ÅBNE DØRE I dag eller i weekenden!

Billede fra en tidligere udstilling hos Hanna Koppel og Mette Frø Hjortborg

Afsted med dig!

Ruten som holder ÅBNE DØRE kan ses her. For hver rød prik med nummer i, er der et åbent atelier. Klik på linket her og se hvor de forskellige kunstnere bor, så du kan planlægge en rute: aabnedore.dk

Dagens Poster -Kom til ÅBNE DØRE I dag eller i weekenden!

Dagens Poster -Kom til ÅBNE DØRE I dag eller i weekenden!
Artikel
Dagens Poster -Kom til ÅBNE DØRE I dag eller i weekenden!
Beskrivelse
Det er lidt snyd, for Dagens Poster er ikke en plakat, det er et maleri! Det også lidt snyd, for der er kun én, der kan købe det, der
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply