Opbevaring (Storage) Produkt og design (Interior design)

Hjemme fra ferie med lysten til forandring!

I går kom jeg hjem fra ferie. 14 dage på Kreta med 35-40 grader. Uf… det er en kold gyser at komme hjem til. På trods af vejret er det dejligt at være hjemme igen, og det er skønt at sidde bag tasterne og skrive til dig!

Når jeg vender hjem fra ferie og har været væk længe nok til at glemme duften og følelsen af mit hjem, er det altid skønt at slå dørene op og træde indenfor. Det hele virker altid så lyst og rent, men det er jo fordi, man sydpå ofte indretter sig med mørkt interiør og knapt så mange vinduer som vi gør her i norden. Derfor elsker jeg at komme hjem!

Nu har jeg været hjemme i et døgn og så melder lysten sig til at lave lidt om! Bare lidt nyt at se på, kender i det?

Jeg er ret vild med den rå factory stil som jeg jo har skrevet så meget om, og derfor spottede jeg lynhurtigt denne fede opbevaringsløsning, som er en nyhed hos Nordhjem.dk

Hjemme fra ferie med lysten til forandring!

Er den ikke fantastisk? Man køber kasserne stykvis til 199 kr. og så er de lige til at stable.
Find dem her

Jeg fandt også denne bakke og køkkenrulleholder som begge ville være fantastiske i mit køkken. Bakken skal bruges til mine olier, salt og andre krydderier.

Hjemme fra ferie med lysten til forandring!

Hjemme fra ferie med lysten til forandring!

Yesterday I came home from vacation. 14 days on Crete and 35-40 degrees. Ugh … it’s a cold to come home. Despite the weather, is it so nice to be home again, and it’s wonderful to sit behind the computer and write to you!

When I return from vacation and have been away long enough to forget the smell and the feeling of my home, it’s always nice to open the doors and step inside. My home always seems so bright and clean, but that’s because, the south often decorate with dark interiors and they don’t have so many windows as we do here in the north. That is why I love coming home!

Now I’ve been home for a day and now I get this urge to redecorate! Just a little bit and I need something new to look at, You know?

I’m pretty crazy about the factory style as I have wrote so much about. Therefore I quickly spotted this cool storage solution, the funney paper towel dispenser and the cool vintage tray. All this items is to find at wonderful Nordhjem.dk

Hjemme fra ferie med lysten til forandring!
Artikel
Hjemme fra ferie med lysten til forandring!
Beskrivelse
I går kom jeg hjem fra ferie. 14 dage på Kreta med 35-40 grader. Uf... det er en kold gyser at komme hjem til. På trods af vejret
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    linehp
    juli 16, 2012 at 14:48

    Køkkenrulleholderen er vist mit næste DIY – projekt 🙂

Leave a Reply