Entré -(HALLWAY) Produkt og design (Interior design)

Undgå den overfyldte entré

Sponsoreret

Entré, lys og skandinavisk med flot svævende bøjlestang og bænk fra Skagerak.

Vi nærmer os den tid, hvor vi kommer til at stille større krav til opbevaring i garderoben. Jeg ved ikke med jer, men jeg er pænt udfordret både efterår og vinter, med to børn i huset. Vintertøj, flyverdragter, tørklæder, huer, vanter, tasker, sko og støvler osv. Jeg har så lidt plads, og jeg hader simpelthen, når alt flyder på gulvet, og det gør det jo, når der er mindre børn og ingen plads til at de let selv kan hænge op. Jeg er begyndt at forberede mig og kigge lidt på, hvor jeg kan optimere. Skagerak kommer helt naturligt ind i billedet her, fordi de er stærke i garderobe-løsninger og så er de æstetiske og eksperter til at skabe lethed, og den har jeg brug for! Se en masse løsninger herunder, det er så fint, roligt og enkelt.

Lys entré med høje paneler. På væggen hænger en flot æstetisk knagerække fra Skagerak

En flot og skulpturel knagerække

Super smart knage, som ikke fylder meget men kan rumme en hel del.

 

Garderobe med smart og pladsbesparende tøjstativ

Også et genialt møbel som ikke optager meget plads. Med brug af bøjler kan der alligevel hænge lidt på stativet her og så læner det sig op af væggen, så det fylder minimalt på gulvet og er brugbart, hvis man ikke har så meget vægplads.

Flot skohorn i træ fra Skagerak

Her ville jeg egentlig bare vise det smukke skohorn, det er nemlig ret dekorativt at have hængende fremme.

I entréen ses knagerække i lyst træ med tilhørnede bøjler,

Knagerækken her fås i flere længder og også i sort. Den er super flot fordi den nærmest svæver i luften. Bemærk også bøjlerne med læder-snorretræk.

Entré med let bænk i træ med grå uldhynde. Over bænken hænger en knagerække med et svævende udtryk. Begge dele i lyst træ fra Skagerak I entréen ses et flot højt gulvspejl og en lækker taburet med hynde. Begge dele i lyst træ fra Skagerak I entréen ses et nyt møbel som både har stort spejl, garderobeophæng og hylde i et. Møblet er fra Skagerak

Kig forbi Skagerak og find mange flere løsninger til at lette din entré med lige her

Undgå den overfyldte entré
Artikel
Undgå den overfyldte entré
Beskrivelse
Sponsoreret Vi nærmer os den tid, hvor vi kommer til at stille større krav til opbevaring i garderoben. Jeg ved ikke med jer, men jeg er pænt
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply