Badeværelset -(Bathrooms) Produkt og design (Interior design)

Er du klar til fremtidens toilet besøg

Er du klar til fremtidens toilet besøgI går var jeg til presseevent hos Geberit. Presseeventen blev afholdt i luksus omgivelser i SPA afdelingen på Bella Sky. Eventen startede med et fint danseshow udført af en yndefuld badenymfe. Herefter blev vi præsenteret for Geberit Aqua Clean Sela – et shower toilet. Det har naturligvis eksisteret i Japan nogle år, og de er vilde med det. Geberit føler sig overbeviste om, at vi danskere er ved at være klar, og lige nu bliver toiletterne monteret på det nye Hotel d’Angleterre.

Selve toilettet er flot designet af den anerkendte arkitekt og designer Matteo Thun, og så er det fjernbetjent! Du kan se mere info her

Jeg tog en lille film af WC’et in action, for at vise jer hvordan det fungerer. Fortæl mig hvad du synes og om du tror Danmark er klar til Toilet Shower

< >

Yesterday I was at a press event organized by Geberit. The Press Event took place in luxury surroundings in the SPA department at the Danish hotel Bella Sky. The event started with a fine dance show performed by a graceful dancer. Then we were presented with Geberit AquaClean Sela – a shower toilet. It has of course existed in Japan a few years, and they love it. Geberit feel confident that the Danes are ready, and right now the toilets are installed at the new Hotel d’Angleterre.

The toilet is beautifully designed by the recognized architect and designer Matteo Thun.

I filmed the toilet in action so you can see how it works. Tell me what you think?

Er du klar til fremtidens toilet besøg
Artikel
Er du klar til fremtidens toilet besøg
Beskrivelse
I går var jeg til presseevent hos Geberit. Presseeventen blev afholdt i luksus omgivelser i SPA afdelingen på Bella Sky. Eventen startede med et fint danseshow udført af
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply