DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Dagens poster af My Buemann

En skøn og fantasifuld plakat illustreret af kunstneren My Buemann. My’s figurer ses i flere forskellige universer, oftes sort/hvide blandt hendes mange værker. Jeg blev særligt betaget af denne i farver fordi jeg synes farvekombinationen er ret lækker. Se My Buemanns øvrige værker hos CMYK Kld.

Dagens poster af My Buemann A wonderful and imaginative poster illustrated by the artist My Buemann. My’s figures are seen in multiple universes and primarily black / white are among her many pieces. I was particularly fascinated by this colored piece, because I think the color combination is quite delicious. See My Buemanns art at CMYK Kld.

Dagens poster af My Buemann
Artikel
Dagens poster af My Buemann
Beskrivelse
En skøn og fantasifuld plakat illustreret af kunstneren My Buemann. My's figurer ses i flere forskellige universer, oftes sort/hvide blandt hendes mange værker. Jeg blev sæ
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply