Produkt og design (Interior design)

Kanden de alle taler om ….

D A N I S H S U M M E R

Danish Summer hedder kanden de alle snakker om, i hvert fald i min branche. Det forholdsvis nyetablerede firma Kodanska har designet denne smukke kande som faktisk væltede pressen lidt omkuld, da den blev præsenteret på Formland messen i starten afd 2018. Marie Graff som har designet kanden og er stifter af Kodanska stod i ‘upcommer-området for første gang og var så stolt og bevæget over de mange roser og nomineringer hun fik af presse, influencere og forhandlere. Kodanska fik altså en forrygende start og det forsætter derudaf, hun har haft et meget travlt og spændende år – Så sejt!

Jeg vild med kanden og har selv erhvervet mig en i koboltblå. Jeg bruger den både til blomster og drikkelse og jeg har også de små fine glas fra samme kollektion. Dem bruger jeg både til kaffe, kolde drikke, desserter og yoghurt.
Danishe Summer kanden er mundblæst af den højeste kvalitet glas fra Bøhmen i Tjekkiet, og derfor varierer hver kande en smule i størrelsen og farven.

Danish Summer Kollektionen er indspireret af den våde danske sensommer og den smukke struktur i glasset afspejler dråber af regn, og det er derfor kollektionen hedder Danish Summer

Danish summer er den perfekte julegave, og den fås i en klar model og 4 smukke farver, tjek dem alle lige her hos Kodanska

Foto af Inhouse Fotografi og Styling af HØEG + MØLLER (ja det er Camilla og jeg, der har stylet de smukke billeder :-))

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anne-Sofie
  november 26, 2018 at 09:17

  Hej Malene.
  Sikke en flot vase. Er det den koboltblå model, der er afbilledet på billede nr. 2 – eller er det den, der hedder blue smoke?
  På forhånd tak!

Leave a Reply