INTERIØR

DELAKTIG – Suveræn nyhed fra IKEA & Tom Dixon

Ja du læste rigtig selveste Tom Dixon (top-desinger i interiørbranchen) og Ikea har i samarbejdet udviklet en helt ny type sofaserie ved navn DELAKTIG. Sammen har de vendt op ned på den traditionelle måde at tænke sofa på, og forsøgt at udvikle en ny og meget fleksibel sofakollektion, som tager udgangspunkt i den måde vi lever, og bruger vores sofa på i dag.

“Jo flere der bli’r involveret i DELAKTIG, jo bedre. Det er sådan, jeg synes, en moderne virksomhed bør fungere.”
– Tom Dixon

Tjek lige den fantastiske video her… er så vild med Ikeas geniale mediebureau!

Tom Dixon er en ret interessant designer, han er altid modig og lidt “klassens slemme den” fordi han tør gå mod strømmen og overraske og provokere, og så er han autodidakt. Jeg har haft fornøjelsen af at møde ham et par gange, og han er meget speciel og super fascinerende. Se hvordan det forgik da Tom Dixon og Ikea gik i sving…

Designet er enkelt og minimalistisk og du er selv fuldstændig meddesigner på din sofa, når du begynder at lege med de mange forskellige muligheder. DELAKTIG lanceres 9. februar.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply