Gadget's Kontoret (Office) Mand til Mand Produkt og design (Interior design)

Mand til Mand: Få styr på dit gear!

Mand til Mand:  Få styr på dit gear!

Bærbar, ipad, iphone, ekstern skærm, (snart Apple watch) … -ALLE nævnte med tilhørende opladere,s om altid ender i et virvar af snoet ledninger! Det hele resulterer i en arbejdsplads der roder, hvor du kun har 10×10 cm. fri plads omkring dig. Hvis du ligesom jeg synes, at det er pisseirriterende, så kan du glæde dig over at har fundet den perfekte løsning: Slate Pro Personal TechDesk.

På bordets midte, hvor du oftes vil placere din bærbar, finder du en masse ventilationshuller, som sikrer, at din bærbar altid er perfekt tempereret og dermed kan yde sit bedste. De mange huller er også perfekte til at fører opladeren igennem og væk fra bordpladen (se billede)
Denne gennemtænkte arbejdsplads er også forsynet med holder til både iphone og ipad – OGSÅ med ledningsudtræk, genialt ikk?  Og ikke nok med det, så ser bordet faktisk også ret cool ud. Bordet er lavet af bambus med en plexiglas overflade, der på trods af dets mange funktioner, gør at bordet er dejlig simplet at se på.

Alt i alt, et genialt arbejdsbord til Apple nørden – pris: til lige omkring 3600 kr.

//Oscar

Mand til Mand:  Få styr på dit gear!Mand til Mand:  Få styr på dit gear!

Mand til Mand:  Få styr på dit gear!
Artikel
Mand til Mand: Få styr på dit gear!
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply