KIDS Produkt og design (Interior design)

En divan for børn….. fra Utzon Kids

Utzon Kids er en ny dansk virksomhed, som designer børnemøbler. Rigtig lækre designermøbler til børn. Møbler, der ikke blot er velegnede til børneværelset, men i den grad designet til at klæde stuen.

“The Wave” hedder divanen her, og det er første skud på stammen. Et møbel, som både er retro og moderne på en ret cool måde. Det er tydeligt, at der er kælet for detaljerne, og møblet har allerede potentiale til at blive en god børneklassiker.  Jeg kender en del små unger, som ville elske at ligge og flyde på denne divan og jeg napper da gerne den i kernelæder:-)

Utzon Kids har allerede flere spændende designs på vej, og jeg glæder mig til, at se, hvad det udvikler sig til, udgangspunktet er i hver fald meget lovende.

Illums bolighus forhandler stolen her, og den kom i handlen sidst i 2012. Den fås i flere varianter end disse, bl.a. har PauL Smith designet stoffet til en af stolene. Besøg Utzon Kids og se nærmere.

En divan for børn..... fra Utzon Kids En divan for børn..... fra Utzon Kids En divan for børn..... fra Utzon Kids

Utzon Kids  is a new Danish design company. They designs children’s furniture. Very attractive designer furniture for children. Furniture that is not only suitable for children’s rooms, but is also very nice in the living room.

“The Wave” is Utzon Kids first design. A piece of furniture that is both retro and modern in a pretty cool way. The chair has many fine details and it already has potential to be a good children’s classic. I know some young ones who would love lying on the Divan, I’d like one in leather 🙂

Utzon Kids has already more interesting designs on the way, and I am looking forward to see what it evolves into, the starting point is very promising.

YOU can already buy the chair in Illums Bolighus. It’s available in several variants than these, including one with fabric designed by PauL Smith. Visit Utzon Kids and take a closer look.

En divan for børn….. fra Utzon Kids
Artikel
En divan for børn….. fra Utzon Kids
Beskrivelse
Utzon Kids er en ny dansk virksomhed, som designer børnemøbler. Rigtig lækre designermøbler til børn. Møbler, der ikke blot er velegnede til børnevæ
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Ulla
  januar 7, 2013 at 10:19

  Jeg er vild med pels-modellen, men den er ikke specielt venlig for krummer og fedtede børnefingre.

 • Reply
  Mikkel
  oktober 4, 2013 at 10:28

  De er godt nok fine de møbler. Jeg er nok mere til den i kernelæder men børn er nok mere til den med pels og det jo trods alt dem der skal bruge dem :-). En anden dansk virksomhed som også har lavet et par designer møbler til børn er We Do Wood. De har lavet et skrivebord og tilhørende stol som også er utrolig fine. De kan evt. se her http://www.tendensshop.dk/moebler/mobler-til-de-sma.html?producent=522

 • Reply
  Maiken
  januar 26, 2014 at 17:06

  Dejligt at læse de positive commentarer og ja Malene du har fuldstændig ret mht rens/rengøring af pels. Det er faktisk utrolig børnevenligt da snavs ikke hænger ved den skal bare rystes. Tjek også vores nye Roll/Pølle den er super til leg
  Bh Maiken, utzonkids

Leave a Reply