Mand til Mand

Man stuff

I dag skal det handle lidt om små ting, der måske ikke direkte er til indretning, men de små ekstra detaljer som giver en komplet oplevelse.
Når du åbner øverste skuffe i kommoden, skal alle dine ure ikke ligge i en bunke, men derimod ligge lækkert samlet og præsentabelt både for din egen skyld og for de evigt nysgerrige gæster – Vis at du har styr på alle dele af din indretning og har et øje for detaljen.

Go’ læsning
Oscar

Organizer til alle dine armbåndsure

Lækker, men stadigvæk “nede på jorden” organizer til dine ure. Råt look, uden at det bliver det helt store show case arrangement. Lavet af waxed canvas med plads til 6 ure og kan blive din for kun 300 kr. Design: Bradley Mountain for Cool Material

 

Man stuff

Icebreaker uret:

Nu når du har styr på dine ure i ovennævnte organizer, skal du selvfølgelig også have et ur, der er lidt udover det sædvanlige. Efter min mening skal det ikke nødvendigvis koste dig din førstefødte, du kan sagtens få masser af lækre ure for dit andet barn He he he… ønsker du dig slet ikke at komme af med nogen af dine børn, kan du heldigvis også slippe for det, jeg har nemlig fundet et fedt ur fra MMT til en god pris. MMT har base i Hong Kong, og det her ur er så anderledes og cool at det bestemt kan sætte gang i samtalen!

Man stuffMan stuff

The Gentleman’s Guide To Cocktails

Dine bøger siger alt om dig…eller…? Med denne flotte cocktail guide har du en oplagt mulighed for at få skiftet de gamle tegneserier ud med en bog, der viser, at du er sofistikeret, og har en smag for det lækre. Læderindbundet bog med de bedste 150 perfekte gentleman cocktails.

Man stuff

Man stuff
Artikel
Man stuff
Beskrivelse
I dag skal det handle lidt om små ting, der måske ikke direkte er til indretning, men de små ekstra detaljer som giver en komplet oplevelse. Når du å
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mads
  juni 17, 2015 at 15:26

  Elsker holderen til ure, det er da et must!

  • Reply
   Malene Marie Møller
   juni 17, 2015 at 23:08

   Hej Mads
   Ja den er så fed…. jeg vil vove at påstå at kvinder også kan bruge den, jeg vil ha’ en:-)

   Kh. Malene

Leave a Reply