Gadget's

op til 58% rabat på design-lækre høretelefoner ect.

Reklame

KREAFUNK er kendt for god lyd i utrolig lækkert design. Jeg har fulgt Kreafunk siden deres allerførste produktudvikling for efterhånden en del år siden, og jeg har faktisk stadig min første Bluetooth højtaler, jeg købte hos de alt for seje Kreafunk-drenge!

Der er kommet mange flere fede og brugbare produkter i sortimentet, og lige nu kan du spare 20-58% på hele sortimentet. Kampagnen kører i denne uge! Jeg tænker, at hvis du mangler et opladerkabel, et par høretelefoner, en cool powerbank, en nøglering med oplader….m.m. så er det NU, du skal slå til! Samtidig tror jeg, at Kreafunk ligesom alle andre forretninger, ville blive glade for lidt støtte i denne tid <3 Det kan vi godt ikk?

Her skal du se mine favoritter, men du skal besøge shoppen, fordi jeg har bare valgt tøsefarver og former, der er mange flere varianter og produkter end disse! Link til shopping kommer til sidst i indlægget.

Trådløse høretelefoner mangler jeg, til når jeg skal have ro på kontoret (savner faktisk uroen på kontoret;.) – Fås i mange farver, jeg skal naturligvis have dem i lyserød til kun 640 kr.

Smart nøglesnor i læder, fås også i flere farver. I nøglesnoren er der et indbygget stik, så du kan koble din mobil til opladning, når du er på farten, Kun 200 kr.

Jeg har længe ønsket mig Kreafunks mini powerbank til tasken (fås også i en større modelog mange farver) kun 160 kr.

Den lille frække runde mini bluetooth højtaler er perfekt til badeværelset eller, når du skal ud og mangler lidt gode baggrunds-tunes kun 240 kr.

Den lille runde plade er en oplader, som du kan lægge din telefon til opladning på – jeg vil købe en til kontoret og en til hjemmet til, pr. stk. kun 240 kr.

Måske er vi lidt gammeldags, men vi savner altså bare at kunne tænde for radioen uden man først skal have fat i en app. Denne super flotte DAB-radio fra Kreafunks Care kollektion kan naturligvis også afspille via bluetooth kun 890 kr.

og til sidst skal jeg bare have nogle opladningskabler, de forsvinder konstant her hjemme eller også går de i stykker, dette er robust og koster kun 120 kr. i denne uge

Det her var bare en lille håndfuld af KREAFUNKs fede kollektion til virkelig gode priser, shop løs her: kreafunk.com

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply