UDENDØRS

Flere sommerdrømme…

Flere sommerdrømme...

Ovenpå Marias indlæg om Drømmehaver i går, blev jeg for alvor klar til at få fyldt terrassen op med masser af smukke blomster. Jeg tror ikke jeg husker, at jeg nogensinde har været mere blomster/sommer hungrende end jeg er i år. Denne vinter har været den længste nogensinde, og nu stopper det!

Jeg har modsat Maria ikke en hujende fis forstand på haver og blomster. Jeg er ikke vokset op med have, men med altan. Min mor er dog meget god til det med blomster. Hun har en lille, og nærmest berømt have i Taarbæk, som bliver paparazzi fotograferet hele sommeren.

Suk…. jeg kan bare ikke det der med haver. Jeg har en have og den er da sød, gammeldags og charmerende, men den er mere tilfældig end køn. De blomster der kommer frem hist og her, er blevet plantet af min mor eller en veninde. 

Jeg elsker haver som ikke står snorlige, og hvor blomsterne dukker op i uorden og i en lækker farvepalet. Jeg bryder mig ikke om totalt arrangerede bede, hvor alt står snorlige og på rækker eller i firkanter…. i min verden skal formerne i en have være organiske og naturlige.

Jeg er til de lidt vilde og romantiske haver, med lidt grøftekantsblomsterier hist og her. -Og så er jeg total farvekontrolleret. Jeg er lidt ligsom de der kvinder, der til mændenes store irritation, kigger på bil ud fra farve! Sådan er jeg, bare med blomster. Jeg kan bedst li’ lilla, lyserød, pink og hvid. Jeg er ikke så vild med gul og knaldrød.

Jeg har altid været fascineret over dem, som har en have, der blomstre hele året. Det må være den største og mest livsbekræftende gave at være omgivet med blomster næsten hele året. -Er der ikke en der vil komme og skabe en sådan have til mig? eller melde mig til Hokus krokus eller noget? …. – jeg gik faktisk i årevis og håbede på, at nogen ville melde mig til Hokus krokus… Min veninde og jeg tilmeldte faktisk engang hinanden, men vi hørte aldrig noget:-Dygtige Marianne Grossmann og Monika Schuerle har lavet denne smukke photoshoot med Lavndeler…. (min yndlingsblomst og en af de få, jeg kan nævne ved navn).

Flere sommerdrømme... Flere sommerdrømme... Flere sommerdrømme... Flere sommerdrømme... Flere sommerdrømme... Flere sommerdrømme...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 love beautiful gardens and now that summer is finally on its way, on top of the longest winter ever, I’m pretty hungry for flowers.

Gardens and flowers has never been my strongest point. I have always been fascinated by people, who have created gardens that bloom throughout the year. It has to be the biggest and most revitalizing gift you can get. Isn’t there anyone who will come and make such a garden for me? or sign me up for a Garden-make-over TV show? please???

I love romantic gardens with flower beds, that looks a little more casual than arranged. My favorite flowers are lavender and when I saw this beautifull photoshoot by the talentede   Marianne Grossmann and Monika Schuerle i just had to share it with you…. Isn’t it just… WAUW!?

 

Flere sommerdrømme…
Artikel
Flere sommerdrømme…
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply