Borddækning Borde (Tables) UDENDØRS

Sommer-borddækning

Udendørs måltider er noget af det bedste jeg ved, både til hverdag og fest. Jeg er vild med at have en lille flok tætte venner til middag i haven, middage der stille og roligt glider over i midnat i en have fuld af lanterne, grin og snak.

Dæk uhøjtideligt op med en hørdug (du behøver ikke at stryge, den er hyggelig, når den er lidt småkrøllet). Miks glas og tallerkner, det behøver ikke at matche. Har du en smuk rå bordplade kan du undlade dugen. Blandet porcelæn på rå plankeborde giver en skøn italiensk stemning. Fyr op i lanternerne, hvis du ikke har nok, så lav en masse selv ud af gamle syltetøjsglas som du binder ståltråd om, så de kan hænge i træerne. Du kan også lade dem stå langs terrassen på række eller langs haveindgangen. Konservesdåser kan også bruges, du kan lave små huller i dem så lyset kan trænge ud.

 

 

Hørdug i top kavlitet – En nyhed fra Georg Jensen Damask 

 

Miks service på et råt plankebord og opnå italienske stemning. Her ses service fra Broste Cph.

 

Endnu en af Georg Jensen Damasks nye hørduge

Læg en lille blomst eller en lille buket på hver tallerken

Sommer-borddækning
Artikel
Sommer-borddækning
Beskrivelse
Udendørs måltider er noget af det bedste jeg ved, både til hverdag og fest. Jeg er vild med at have en lille flok tætte venner til
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply