D.I.Y. Kunst TIL VÆGGEN (Walls)

DIY: Ynglingsblusen op på væggen

Japanske kunstner og illustrator Kubo Ayako har lavet disse enkle illustrationer, der nærmest er illustreret, som havde de en personlighed og en historie at fortælle.

DIY: Ynglingsblusen op på væggenJeg bliver helt inspireret til at få min ynglingsskjorte portrætteret – den små blomstrede som jeg har haft på så mange somre. Det har været ynglingsskjorten, men den passer bare ikke længere, er slidt, men hænger stadig i klædeskabet. Der er også den top, jeg havde på til den fest, som mig og mine veninder stadig kan lægge flade af grin over, og min søns lille seje bluse i str. 68 …

Hvis du har sådan én hængende eller gemt væk, hvorfor så ikke gøre den til et minde sat i ramme! Læg den eller hæng den på en bøjle eller et kosteskaft og tag et foto af den. Kig på fotoet og overvej beskæringen. Måske giver det billedet noget ekstra, hvis du kun viser noget af skjorten. Er det svært det med komposition og udsnit, så kig evt. i modemagasinerne og lad dig inspirere af, hvordan de har stylet. Har du er fotoredigeringsprogram, kan du måske arbejde lidt med lyset eller et påføre et filter.

Det skulle da lige prøves af, så her nogle eksempler:

DIY: Ynglingsblusen op på væggen

 

 

DIY: Ynglingsblusen op på væggen
Artikel
DIY: Ynglingsblusen op på væggen
Beskrivelse
Japanske kunstner og illustrator Kubo Ayako har lavet disse enkle illustrationer, der nærmest er illustreret, som havde de en personlighed og en historie at fortælle. Jeg bliver helt
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply